ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πάμε Ρηγίλλης»: Εικόνες από το «γαλάζιο πάρτι» για τα 50 χρόνια της ΝΔ

Σε εορταστικούς ρυθμούς η Ρηγίλλης, με αφορμή το μεγάλο street πάρτι της Νέας Δημοκρατίας για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος Νίκος Ραζής / CNN Greece

Στο νούμερο 18 της οδού Ρηγίλλης έδωσαν ραντεβού στις 20:00 της Παρασκευής (4/10) τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Δεκάδες στελέχη και υποστηρικτές του κόμματος συγκεντρώθηκαν έξω από τα ιστορικά γραφεία στην οδό Ρηγίλλης, ενώ στο σημείο υπήρχαν γιγαντοοθόνες και σημαίες με τα σύμβολα της ΝΔ, όπως ο εμβληματικός πυρσός. Από την πλευρά της κυβέρνησης τόνισαν ότι η «σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε όλους τους νεοδημοκράτες».

Έξω από το κτήριο είχε στηθεί εξέδρα από την οποία απηύθυνε ομιλία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή στις γιγαντοοθόνες ενός βίντεο με δηλώσεις στελεχών για τη Νέα Δημοκρατία η οποία όπως επεσήμαναν επί 50 χρόνια βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Να τιμήσουμε τους αρχηγούς, παρόντες και απόντες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά σε όλους τους πρώην προέδρους της ΝΔ και κάλεσε να τιμηθούν όλοι οι αρχηγοί παρόντες και απόντες, αφήνοντας αιχμές για τις απουσίες των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων του κόμματος, κ.κ. Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για τα 50 χρονια της ΝΔ

CNN Greece / Νίκος Ραζής

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε εκτενείς αναφορές στις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή λέγοντας ότι ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτός που έβαλε τη ΝΔ στο δρόμο μιας αδιάκοπης εξέλιξης.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι επί δικής του θητείας η Νέα Δημοκρατία επικράτησε σε όλες τις μάχες και μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, στην τελευταία πήρε μεγαλύτερο ποσοστό από την προηγούμενες. Σχετικά με την κατεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως «δεν κοιτά ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, παρά μόνο μπροστά».

«Να χαρίσουμε στην παράταξη τρεις συνεχόμενες κυβερνητικές θητείες. Δεν είναι σήμερα η στιγμή μεγάλων πολιτικών απολογισμών», είπε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στην πανδημία, τη θωράκιση της άμυνας, την προστασία των συνόρων.

«Θα φτάσουμε στην Ελλάδα του 2027»

«Όλα αυτά η κοινωνία τα ξέρει. Από το 112 έως την επιστολική ψήφο, τις ψηφιακές συναλλαγές, τη μάχη της νομιμότητας παντού. Μια τέτοια σύντομη αναδρομή μας βοηθά να δούμε από που ξεκινήσαμε. Θα φτάσουμε στην Ελλάδα του 2027», είπε περιγράφοντας τις κεντρικές του δεσμεύσεις.

Δείτε την εκδήλωση:

Δείτε φωτογραφίες του CNN Greece:

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

Νίκος Ραζής / CNN Greece

Δημήτρης Παπαστεργίου και Νίκη Κεραμέως

Νίκος Ραζής / CNN Greece

Ο Βασίλης Κικίλιας

Νίκος Ραζής / CNN Greece

Ο Γιάννης Οικονόμου

Νίκος Ραζής / CNN Greece

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Νίκος Ραζής / CNN Greece

Νίκος Ραζής / CNN Greece

Νίκος Ραζής / CNN Greece

Νίκος Ραζής / CNN Greece

Νίκος Ραζής / CNN Greece

Νίκος Ραζής / CNN Greece

Νίκος Ραζής / CNN Greece

Νίκος Ραζής / CNN Greece

Νίκος Ραζής / CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης