ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενωτική πρωτοβουλία Μητσοτάκη με την πρόσκληση Σαμαρά και Καραμανλή στην γιορτή της Νέας Δημοκρατίας

Ενωτική πρωτοβουλία Μητσοτάκη με την πρόσκληση Σαμαρά και Καραμανλή στην γιορτή της Νέας Δημοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή

INTIME NEWS

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε, χθες, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή για να τους κάλεσε να παραστούν την Παρασκευή 04/10 στη γιορτή για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, σε μια κίνηση που χαρακτηρίζεται ως ενωτική.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, στην εκδήλωση για τα «γαλάζια» πεντηκοστά γενέθλια στη Ρηγίλλης, την ερχόμενη Παρασκευή, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν απευθυνθεί ονομαστικές προσκλήσεις σε υπουργούς και βουλευτές.

Πρόκειται για την πρώτη επικοινωνία μετά την εκδήλωση που είχε γίνει στις αρχές Ιουλίου στο Πολεμικό Μουσείο, κατά την οποία οι δύο πρώην πρωθυπουργοί είχαν ασκήσει κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής δεν αποκλείεται να παραστεί στην εκδήλωση, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα κάνει ο κ. Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην εκδήλωση της Παρασκευής και στο υπουργικό συμβούλιο, λέγοντας πως «θα πάμε για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια της ΝΔ, κάνοντας τη δύναμη του χθες αποτέλεσμα στο σήμερα, ελπίδα για το αύριο, σε μια ωραία επετειακή εκδήλωση».