ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Δούκα κατά Ανδρουλάκη: «Το ποτήρι ξεχείλισε, το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)

«Πυρά» σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και εκ νέου διεκδικητή της προεδρίας Νίκου Ανδρουλάκη, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Αφορμή για τη νέα απάντηση που δίνε ιμε δήλωσση του ο Χάρης Δούκας, είναι σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η δηλητηριώδη επίθεση που δέχεται από τους συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, η οποία υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια στιγμή ο Χάρης Δούκας κάνει λόγο για επίθεση σε βάρος του η οποία αποτελεί δολοφονία χαρακτήρα στο πρόσωπο του, ζητώντας από το Νίκο Ανδρουλάκη να πάρει θέση.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα

Το ποτήρι ξεχείλισε.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς.

Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις.

Η επίθεση τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα. Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου.

Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλει να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος.

Όσο με αφορά εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης