Άρση ασυλίας του Κωνσταντίνου Φλώρου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Στιγμιότυπο από την επίθεση έξω από την αίθουσα Ολομέλεια της Βουλής
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSIΤην άρση της ασυλίας του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασιλείου Γραμμένου αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η Επιτροπή Δεοντολογίας.
Πρόκειται για το συμβάν της 24 Απριλίου 2024, που έλαβε χώρα στο Περιστύλιο της Βουλής με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κ. Φλώρο να επιτίθεται στον Β. Γραμμένο. Η Επιτροπή Δεοντολογίας εξέτασε και την υπόθεση της έγκλησης του κ. Γραμμένου εναντίον του ανεξάρτητου βουλευτή Διονυσίου Βαλτογιάννη για ψευδή κατάθεση και του Κ. Φλώρου για ηθική αυτουργία στην ψεύδη κατάθεση.
Υπενθυμίζεται ότι για το περιστατικό της βιαιοπραγίας του Κ. Φλωρου κατά του Β. Γραμμένου, σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής και της έργω εξύβρισης.
Και τα δυο αιτήματα έγιναν ομοφώνως δεκτά.
ΕΝΦΙΑ: Ποιοι δικαιούνται μείωση 20% για ασφαλισμένες κατοικίες - Αναλυτικά παραδείγματα
06:00
Νέες χρεώσεις στο ρεύμα: Πότε τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
05:00
IRIS: Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών - Τι ισχύει για τις πληρωμές εντός Ευρώπης
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Πόσο θα διαρκέσουν - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
03:00