Κόντρα Μπακογιάννη - Δούκα μετά τα «καρφιά» για την παιδική χαρά Ακροπόλεως
Ο Χάρης Δούκας με τον Κώστα Μπακογιάννη κατά την παράδοση παραλαβή στο δημαρχείο Αθηναίων
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ/EUROKINISSIΚόντρα ξέσπασε μεταξύ του νυν και πρώην δημάρχου Αθηναίων, με αιχμή τα εγκαίνια της νέας Παιδικής Χαράς της Ακροπόλεως στο Πάρκο Ραγκαβά λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, στις οποίες ο κ. Χάρης Δούκας είναι υποψήφιος.
Ο κ. Μπακογιάννης κατήγγειλε πως το έργο έχει ολοκληρωθεί από πέρυσι «χωρίς ανάγκη για κορδέλες και πανηγύρια» και πως για μήνες παραμένει κλειστό με διάφορα γραφειοκρατικά κωλύματα.
«Για εννέα μήνες, η παιδική χαρά παρέμενε κλειστή, με τον Δήμο να επικαλείται γραφειοκρατικά κωλύματα, τα οποία ως δια μαγείας λύθηκαν, παραμονές των εκλογών του ΠΑΣΟΚ», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά».
Ο δήμος Αθηναίων από την πλευρά του, διαψεύδει πως η παιδική χαρά ήταν έτοιμη τον Δεκέμβριο του 2023 «παρά τις εξαγγελίες για δήθεν παραλαβή της από την απελθούσα δημοτική αρχή».
Αναφέρει πως το έργο αποδόθηκε στο κοινό με την απαιτούμενη βεβαίωση καταλληλόλητας λειτουργίας, που εκδίδεται από το Υπουργείο Εσωτερικών στις 20 Ιουνίου 2024.
«Εμείς, συνεχίζουμε να δημιουργούμε ασφαλείς χώρους παιχνιδιού για όλους», αναφέρει ο δήμος Αθηναίων.
Τραμπ: Θα δούμε τι θα γίνει με τη Γροιλανδία - Δεν μπορώ να βασιστώ στη Δανία
23:39
«Μια νέα πολιτική εποχή» ανεκτικότητας ξεκινά στη χώρα, λέει η προσωρινή πρόεδρος της Βενεζουέλας
23:38
ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Το Ιράν στο στόχαστρο: Θέμα ωρών η αμερικανική επίθεση - Εγκαταλείπουν την περιοχή οι Δυτικοί
23:26
Γιατί η Γροιλανδία είναι χρήσιμη, αλλά όχι ζωτικής σημασίας για την αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ;
23:14