ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάντια Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης – «Τοξικοποιεί» το κλίμα

Νάντια Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης – «Τοξικοποιεί» το κλίμα

η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, τονίζοντας πως «τοξικοποιεί το κλίμα όταν μιλάει για βαρόνους και πασαρέλες συνυποψηφίων.

«Αν ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης αισθάνεται βασιλιάς, τότε λογικό να φαντασιώνεται για βαρόνους που θέλουν να τον ρίξουν. Εγώ τουλάχιστον δεν νιώθω έτσι», τόνισε η κ. Γιαννακοπούλου.

Χαρακτήρισε πολιτική αποτυχία την τρίτη θέση που κατέλαβε το ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, ενώ χαρακτήρισε αποτυχημένο και το μοντέλο ηγεσίας του κ. Ανδρουλάκη.

«Πόσες φορές συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή και το Πολιτικό μας Συμβούλιο; Ποιος πήρε την απόφαση για αλλαγή στάσης στην επιστολική ψήφο και στα μη κρατικά πανεπιστήμια; Ειδικά για το δεύτερο, άλλαξε άποψη 4 φορές», διερωτήθηκε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σχετικά με το ντιμπέιτ της 24ης Σεπτεμβρίου, τόνισε πως επιθυμεί να διεξαχθεί «όσο το δυνατόν πιο ελεύθερα και με ανοιχτό διάλογο, μακριά από τους ξύλινους λόγους και τους παράλληλους μονολόγους του παρελθόντος».

«Στο ντιμπέιτ πρέπει να πάμε και οι 6 επί ίσοις όροις με δυνατότητα παρεμβάσεων, χωρίς να σημαδεύονται μόνο 3 άτομα», σημείωσε.

Τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης πορείας του κόμματος, λέγοντας πως «υπάρχει Κεντροαριστερά στη χώρα κι αυτή είμαστε εμείς, δεν έχουμε την εικόνα διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, αφού σε εμάς βλέπετε να υπάρχουν οργανωμένες διαδικασίες και σοβαρότητα».