ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκλέτσος για Κασσελάκη: Αν επανεκλεγεί θα πάω σπίτι μου - Θέλω «με τα χίλια» Πολάκη για πρόεδρο

Ο Παύλος Πολάκης και ο Απόστολος Γκλέτσος

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Αιχμηρά σχόλια για τον Στέφανο Κασσελάκη έκανε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, τονίζοντας πως αν ο «έκπτωτος» πρόεδρος επανεκλεγεί «θα πάω σπίτι μου», ενώ ιδιαίτερα θετικό εμφανίστηκε στο ενδεχόμενο να εκλεγεί πρόεδρος το Παύλος Πολάκης.

«Δεν θα ξανασχοληθώ με την πολιτική, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά για τον κ. Κασσελάκη.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει σχέση ούτε με την πολιτική ούτε με την Αριστερά. Ο λόγος που τον στήριξα τους πρώτους τρεις μήνες ήταν διότι προσπαθούσαμε να βρούμε αρχηγό τότε. Έκανα όμως απολύτως λάθος εκτίμηση που τον στήριξα. Για την ακρίβεια, βγήκα και του μίλησα σε προσωπικό επίπεδο. Θέλω να είναι υποψήφιος πρόεδρος όμως. Για να δουν όλοι στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έκαναν λάθος που τον εξέλεξαν πέρυσι» σημείωσε.

«Έκανε καθημερινή επίδειξη πλούτου»

Παράλληλα, δήλωσε ότι «το μεγαλύτερο λάθος του Στέφανου είναι ότι έκανε καθημερινή επίδειξη πλούτου και ευμάρειας από κανάλι σε κανάλι, χωρίς κανένα απολύτως πολιτικό πρόγραμμα. Δημοσιονομικά μόνο αν αθροίσει κανείς τα όσα έδινε από εδώ και από εκεί, βγαίναμε έξω. Επίσης, δεν ερχόταν ποτέ στα κομματικά όργανα, ενώ είχε για μόνιμη τακτική να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για υπονόμευση».

Απεναντίας δήλωσε πως θέλει τον Παύλο Πολάκη «με τα χίλια για πρόεδρο».

«Ο λόγος που μπαίνω στην κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι για να βάλω πλάτη», σχολίασε εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δήλωσε υποψηφιότητα, γιατί όπως είπε «για να πέσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πρέπει να μπούμε όλοι γρήγορα στη μάχη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης