ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαμαντοπούλου από Νέα Σμύρνη: Θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ που δεν θα είναι εσωστρεφές

Διαμαντοπούλου από Νέα Σμύρνη: Θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ που δεν θα είναι εσωστρεφές

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου σε προεκλογική συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Την επόμενη μέρα θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ που θα αλλάξει ριζικά στη σχέση του με την κοινωνία, το διαδίκτυο, τη διεθνή του παρουσία, που δεν θα είναι εσωστρεφές, που θα έχει μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία του 21ου αιώνα, που θα απευθύνει πρόσκληση στους ανθρώπους που δεν το ψηφίζουν από το 2012» υπογράμμισε η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας σε ένα θερμό πολυπληθές ακροατήριο στην Νέα Σμύρνη.

Έστειλε ενωτικό κάλεσμα για συμμετοχή στις κάλπες του Οκτωβρίου επισημαίνοντας σε όλους τους τόνους ότι πρέπει «να πάμε σε αυτές τις εκλογές με πολιτικό πολιτισμό και συντροφικότητα, και να κάνουμε καθαρό ότι σ’αυτές τις εκλογές μπορούμε να ψηφίσουμε για τον επόμενο Πρωθυπουργό».

Ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις της για την Ελλάδα του 21ου αιώνα, η Άννα Διαμαντοπούλου έθεσε ως βασικό της στόχο «να μπει η Ελλάδα μέσα στις πρώτες 5 χώρες στην ψηφιακή εποχή».

Στο σχέδιο της για την αναδιάταξη της χώρας, η κ. Διαμαντοπούλου προτάσσει πέντε βασικά στοιχεία: Ισχυρό κράτος, παραγωγική αναδιάρθρωση, Δημοκρατία, αναδιανομή του πλούτου και κοινωνικό κράτος το οποίο χαρακτήρισε ως «το διαμάντι στην κορώνα».