ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννακοπούλου: Ο νέος πρόεδρος θα εκπέμψει μήνυμα για την νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ

Η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου, κατά την περιοδεία της στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Στον νομό Θεσσαλονίκης βρέθηκε την Κυριακή και τη Δευτέρα η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου, στα πλαίσια των περιοδειών σε όλη την Ελλάδα, όπου έτυχε τεράστιας αποδοχής και αγάπης από τους πολίτες.   

Το απόγευμα της Κυριακής, παρευρέθηκε στη Θεσσαλονίκη σε επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και το βράδυ της ίδια ημέρας συναντήθηκε με στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία την υποδέχθηκαν σε ένα πραγματικά εγκάρδιο κλίμα, συζητώντας μαζί τους για τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.

Το πρωί της Δευτέρας, η κα Γιαννακοπούλου βρέθηκε στην πόλη του Ευόσμου, περιόδευσε στην τοπική αγορά, συνομιλώντας με πολίτες της περιοχής και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Δήμαρχο της πόλης και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Λίγο αργότερα, συνάντησε μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, συζήτησε μαζί τους και τους ανέπτυξε τις θέσεις της για το μέλλον του κόμματος.

Το μεσημέρι, η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τους χώρους της έκθεσης που αφορούν τον τομέα της ενέργειας και της πράσινης ανάπτυξης και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στον τομέα αυτόν, που αποτελεί προτεραιότητα των θέσεων της, ως υποψηφίας Προέδρου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η κα Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε τις περιοχές του Λαγκαδά και του Ωραιοκάστρου. Συναντήθηκε με πολίτες, φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ και συνομίλησε μαζί τους για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, αναλύοντάς τους τί ακριβώς πρεσβεύει η υποψηφιότητάς της.

Το βράδυ, συναντήθηκε με μέλη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη ανταλλάσσοντας απόψεις μαζί τους για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και ανέπτυξε τις θέσεις και το πρόγραμμα της, ως υποψήφια Πρόεδρος.

Σε όλες τις ανωτέρω τοποθετήσεις της, η κα Γιαννακοπούλου τόνισε τα εξής :

«Είναι χαρά μου που έχω τη δυνατότητα να έρθω σε επαφή με τους πολίτες του νομού Θεσσαλονίκης, ν’ ακούσω τα προβλήματα και τις σκέψεις τους. Όπως σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, που έχω επισκεφθεί μέχρι τώρα, έτσι και εδώ, βλέπω το ενδιαφέρον του κόσμου για τις διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέου Προέδρου. Το βρίσκω λογικό και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο, καθώς καθημερινά οι πολίτες γίνονται μάρτυρες της αδυναμίας της Κυβέρνησης της Ν.Δ να διαχειριστεί τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τη μεταρρυθμιστική αδράνεια, που επιδεικνύει. Παράλληλα, όλοι βλέπουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να επιτελέσει τον θεσμικό του ρόλο καθώς έχει περιέλθει σε μια διαρκή εσωστρέφεια. Το μόνο κόμμα που μπορεί να δείξει ότι υπάρχει άλλος δρόμος, το μόνο κόμμα που μπορεί να φέρει ξανά την ελπίδα στους πολίτες είναι το ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση με την οποία πρέπει να αναμετρηθούμε. Αυτή είναι η μεγάλη μας ευκαιρία για να αλλάξουμε για μια ακόμη φορά τον πολιτικό χάρτη, να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ και πάλι την εναλλακτική κυβερνητική επιλογή. Αυτό ακριβώς κρίνεται στις επικείμενες εκλογές μας, που αποδεικνύεται πόσο απαραίτητες ήταν ώστε να συζητηθούν όλα όσα μας κρατούσαν στάσιμους και να επιδιώξουμε μια νέα αρχή και να ανοίξουμε τα φτερά μας ως κόμμα πρωταγωνιστής, ως κόμμα εξουσίας.

Θα επηρεάσει τον προσανατολισμό του, την πορεία του με καθαρές θέσεις και επιλογές, την νέα ορμή του και μια νέα σχέση με την κοινωνία, την διαμόρφωση φυσιογνωμίας κόμματος εξουσίας και όχι μίας δύναμης διαμαρτυρίας. Θα επηρεάσει επομένως την δυναμική του, τα ποσοστά του, τους συνολικούς πολιτικούς συσχετισμούς.

Γι’ αυτό κατέθεσα την υποψηφιότητά μου. Γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να συμβάλω σ΄ αυτή την κατεύθυνση. Καλώ όλους τους Έλληνες που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές, σπάζοντας μηχανισμούς και συστήματα και παίρνοντας το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. Να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου. Γνωρίζοντας ότι ήμουν πάντα εδώ, με μαχητικότητα, άποψη και προσφορά. Γνωρίζοντας ότι δεν ήμουν ποτέ αγαπημένη ομάδων, μηχανισμών, συστημάτων εξουσίας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ, ότι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο κίνημα, ένα ρεύμα ορμής, ελπίδας και αλλαγής, νέας πορείας. Γιατί, πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι η μεγάλη δύναμη της Σοσιαλδημοκρατίας και των βαθιών μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος, όπως ήταν πάντα μέχρι να πληγεί από τον τυχοδιωκτισμό και τον λαϊκισμό της προηγούμενης δεκαετίας.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την χώρα!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης