ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: «Φουντώνουν» τα σενάρια για νέο κόμμα μετά την αποχώρηση από Κουμουνδούρου

Ο «έκπτωτος» πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης INTIME NEWS /ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Όσο καθυστερεί ο Στέφανος Κασσελάκης να απευθυνθεί στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε από χθες Κυριακή στην Κεντρική Επιτροπή, τόσο φουντώνουν τα σενάρια για το τι τελικώς θα πράξει, ακόμα και για το εάν αποχωρήσει από την πολιτική επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Μολονότι άνθρωποι κοντά στον έκπτωτο πρόεδρο διαβεβαιώνουν το CNN Greece ότι όχι μόνο δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την πολιτική, αλλά τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου τον έχουν πεισμώσει, ο ίδιος δέχεται εισηγήσεις να συγκροτήσει δικό του κόμμα, ιδίως αν οι προεδρικές εκλογές καθυστερήσουν.

Σε αυτό, άλλωστε, τον καλεί σημαντικό κομμάτι της εκλογικής του βάσης, όπως αποτυπώνεται και σε αναρτήσεις και hashtags στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (#ΜετονΣτέφανο), από την άλλη ωστόσο σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, αφού θα έχανε το ηθικό του πλεονέκτημα αν συγκροτούσε Κοινοβουλευτική Ομάδα με βουλευτές που θα αποσπούσε από το ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μάζεψαν όλοι οι «δικοί» του από την Κουμουνδούρου

Ενδεικτική, πάντως, των προθέσεών του μπορεί να θεωρηθεί η παραίτηση του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του προέδρου, Μπάμπη Παπαδάκη, προκειμένου να ακολουθήσει τον κ. Κασσελάκη στα νέα του βήματα, όπως πληροφορούμαστε.

Από τη θέση της διευθύντριας του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκε και η Ευγενία Κουντούρη, ενώ από το γραφείο του στον έβδομο όροφο της Κουμουνδούρου αποχώρησε και ο διευθυντής του γραφείου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης