ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούκας: Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

«Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα. Η Κυβέρνηση βρίσκεται πια σε οπισθοχώρηση, αλλά δυστυχώς και η χώρα σε οπισθοδρόμηση» τονίζει σε δήλωσή του σχολιάζοντας την συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας.

«Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του οι τιμές πέφτουν, το εισόδημα αυξάνεται, οι γειτονιές είναι ασφαλείς και η φωτιά στην Αττική, που έφτασε μέσα στον αστικό ιστό, ήταν “μία αστοχία”.

Μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης, για τα νοσοκομεία του φταίνε τα χρόνια του covid, για τα σχολεία οι δήμοι και για τις τιμές των ενοικίων η… ανάπτυξη της χώρας.

Επιμένει στη μνημονιακή παρέμβαση στις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, αρνούμενος να καθορίζεται ο κατώτατος μισθός από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση που υπογράφουν οι κοινωνικοί εταίροι.

Η Κυβέρνηση βρίσκεται πια σε οπισθοχώρηση, αλλά δυστυχώς και η χώρα σε οπισθοδρόμηση. Όταν ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ για τις αποτυχίες του, μόνο θυμηδία προκαλεί.

Στις 6 του Οκτώβρη σηκώνουμε ανάστημα και κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα για να αλλάξει η χώρα κατεύθυνση.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης