ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπουλέκος στο CNN Greece για υπόθεση Σπίρτζη: Στα κουτσομπολιά διακρίνεται ο Κασσελάκης, όχι εγώ

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Facebook

Σε επικοινωνία που είχε το CNN Greece με τον Γιάννη Μπουλέκο, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής υπογράμμισε πως προσωπικώς δεν είχε και δεν έχει καμία ανάμειξη με την παραπολιτική και τα κουτσομπολιά και πως σε αυτά «διακρίνεται» η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κι ο επικεφαλής του.

Με αυτόν τον τρόπο διαψεύδει ανάμειξή του στη λειτουργία της Επιτροπής Δεοντολογίας κατά τη σημερινή (Πέμπτη) συνεδρίασή της σε σχέση με την υπόθεση του Χρήστου Σπίρτζη (διαβάστε εδώ).

«Ενόψει της ιστορικής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής κάποιοι προσπάθησαν να με εμπλέξουν προσωπικώς εμένα και μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας σε κουτσομπολιά και σε παρασκηνιακές διαδρομές. Δηλώνω απερίφραστα πως σέβομαι την διαδικασία της Επιτροπής Δεοντολογίας κι αναμένω ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής την απόφασή της σε ένα σοβαρό και πολύ σπουδαίο θέμα. Επειδή, όμως, και οι κρίνοντες κρίνονται γι’ αυτό τους καλώ να ανταποκριθούν στον θεσμικό τους ρόλο, να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες και να αντιληφθούν πως με την απόφασή τους θα κριθεί η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Αν θα είναι κόμμα δημοκρατικό και πλουραλιστικό ή ένα κόμμα μη δημοκρατικό όπου θα διώκεται η αντίθετη άποψη», σημειώνει με νόημα ο κ. Μπουλέκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης