ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΒ

Συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΒ

Από την συνάντηση του Ν. Δενδια με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΒ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΒ ΑΕ, Αντιναύαρχο ε.α. Αλέξανδρο Διακόπουλο, είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η πορεία υλοποίησης των σημαντικών προγραμμάτων που εκτελεί ήδη η ΕΑΒ για λογαριασμό των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ επισημάνθηκε η πρόοδος που έχει επιτευχθεί αλλά και η ανάγκη να συνεχισθεί η επιτάχυνσή τους.

Στο πλαίσιο της «Ατζέντας 2030» συζητήθηκαν επίσης τα ερευνητικά προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη από την ΕΑΒ, καθώς και για τον νέο ρόλο που διαδραματίζει πλέον η εταιρεία στο αμυντικό οικοσύστημα που δημιουργεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την Ανάπτυξη της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας, σε συνεργασία με το ΕΛΚΑΚ που ιδρύθηκε πρόσφατα.

Στη συνάντηση τέθηκαν ακόμα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της ΕΑΒ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι της ΕΑΒ, Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Καραδήμας και Δημήτριος Σκαλαίος, ενώ παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο Διευθυντής Στρατηγικής και Αμυντικής Πολιτικής του ΓΕΕΘΑ, Υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος και στελέχη του Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας (ΕΛΚΑΚ).