ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη για Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται - Να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των μελών

H Ολγα Γεροβασίλη EUROKINISSI

Για «ιστορικές ευθύνες όλων» απέναντι στα μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και επρρίπτοντας ευθέως το βάρος των αρνητικών εξελίξεων στον Στέφανο Κασσελάκη. Οπως είπε χαρακτηριστικά: «Συρρικνώνεται το κόμμα, η κοινοβουλευτική ομάδα και διχάζεται η κοινωνία, με ευθύνη του προέδρου».

.

Ερωτηθείσα για την πρόταση Κασσελάκη να ονομαστεί το κόμμα «Συνασπισμός σύγχρονης Αριστεράς» σε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΣΚΑΪ , η βουλευτής επεσήμανε «οι συμβολισμοί έχουν το ρόλο τους. Εκτιμώ ότι σήμερα ξετυλίγεται μια ατζέντα με την οποία πρέπει να κριθεί».

Υπάρχει περιθώριο λύσης τρεις μέρες πριν την Κεντρική Επιτροπή; «Οι «ηγέτες μπορούν να ενώνουν να αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με θαρραλέες αποφάσεις», απάντησε, προσθέτοντας ωστόσο πως οι κινήσεις αντιπερισπασμού, δεν βοηθούν και αφήνουν «παγερά αδιάφορη την κοινωνία».

Η λύση, όπως είπε η κ. Γεροβασίλη, θα μπορούσε να δοθεί σήμερα κιόλας, «θέτοντας ο ίδιος ο πρόεδρος τον εαυτό του στην κρίση των μελών».

Στην ερώτηση εάν η ίδια θα είναι υποψήφια απάντησε ότι πάμε «βήμα-βήμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης