ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική η Μαρία Μενούνος

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς με τη Μαρία Μενούνος.

Περιφέρεια Αττικής

Η διάσημη ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, ορίστηκε τιμητικά από τον Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής σε όλη την αμερικανική ήπειρο, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Χαρδαλιάς.

Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο, η Μαρία Μενούνος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αττικής στο γραφείο του, ο οποίος της παρουσίασε αναλυτικά τα μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιούνται στο Λεκανοπέδιο, τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής για τα επόμενα χρόνια, αλλά και το ολιστικό πρόγραμμα που εκπονείται για την ανάδειξη του διάσημου τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της Αττικής σε διεθνές επίπεδο.

Από πλευράς της, η Μαρία Μενούνος παρουσίασε στον κ. Χαρδαλιά τις προτάσεις της, προκειμένου να ανοίξουν νέοι δίαυλοι επικοινωνίας με τα δυναμικά κοινά της αμερικανικής αγοράς, ώστε να προωθηθεί η Περιφέρεια Αττικής ως δημοφιλής προορισμός για αναψυχή και επαγγελματικά ταξίδια.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Νίκου Χαρδαλιά με τη Μαρία Μενούνος.

Περιφέρεια Αττικής

«Ένα από τα πιο λαμπερά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Ελληνικής Ομογένειας, η αγαπημένη Μαρία Μενούνος, είναι μαζί μας για να στηρίζει τη μεθοδική προσπάθεια για τη διεθνή προβολή της Αττικής μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε:

«Από σήμερα, γίνεται τιμητικά Πρέσβειρα της μεγαλύτερης μητροπολιτικής Περιφέρειας της χώρας μας ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει εμπράκτως ότι έχει πάντα την Ελλάδα στην καρδιά της. Είμαι σίγουρος, ότι η Μαρία Μενούνος θα κάνει τα πάντα για να μεταφέρει σε όλη την Αμερική το δυναμικό στίγμα της νέας εποχής που οραματιζόμαστε. Με αγάπη για τον τόπο και τον άνθρωπο, ενώνουμε δυνάμεις για να πάμε την Αττική μας εκεί που αξίζει: μόνο μπροστά, πάντα μπροστά!».

Η η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

𝝜 Mαρία Μενούνος πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική

Ένα από τα πιο λαμπερά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Ελληνικής Ομογένειας στηρίζει την προσπάθειά μας για τη διεθνή προβολή της Αττικής μας.

Η κορυφαία ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος είναι η Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής σε όλη την Αμερικανική ήπειρο, μεταφέροντας το δυναμικό στίγμα της νέας εποχής που οραματιζόμαστε.

Είχα τη χαρά να υποδεχτώ τη Μαρία και τον σύζυγό της στο γραφείο μου, όπου συζητήσαμε για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που ετοιμάζονται στην Αττική, αλλά και την οργανωμένη προσπάθεια για την ενίσχυση του διάσημου τουριστικού προϊόντος μας.

Ως άνθρωπος που έχει πάντα την Ελλάδα στην καρδιά της, η Μαρία Μενούνος μας παρουσίασε τις προτάσεις της για να ανοίξουν νέοι δίαυλοι επικοινωνίας, ώστε να γίνει η Περιφέρεια Αττικής η πρώτη επιλογή των Αμερικανών για διακοπές και επαγγελματικά ταξίδια.

Με αγάπη για τον τόπο και τον άνθρωπο, ενώνουμε δυνάμεις για να πάμε την Αττική μας εκεί που αξίζει: μόνο μπροστά, πάντα μπροστά!

#Περιφέρεια_Αττικής #ΜητροπολιτικήΑττική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης