ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέταξε το γάντι στην εσωκοματική αντιπολίτευση η Κεχαγιά: «Να καταθέσει τις διαφωνίες της στην Κ.Ε.»

Η Βούλα Κεχαγιά

INTIME NEWS / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Να καταθέσουν τις όποιες διαφωνίες τους στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το προσεχές Σαββατοκύριακο κάλεσε η Βούλα Κεχαγιά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που αντιπολιτεύονται τον Στέφανο Κασσελάκη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του CNN Greece κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το πρωί της Δευτέρας.  

Η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επίσης, αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο διαφωνίας ή κάποια άλλη πρόταση και τι μεσολάβησε ανάμεσα στην Κεντρική Επιτροπή του Ιουλίου και την προσεχή ώστε να έχει προκύψει αυτή η αναταραχή.

«Ευπρόσδεκτη» κάθε πρωτοβουλία - «Καμία επικοινωνία» με Αλ. Τσίπρα

Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη, η κυρία Κεχαγιά σημείωσε πως είναι ευπρόσδεκτη η όποια θεσμική πρωτοβουλία, ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα ανάφερε πως δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με τον κ. Κασσελάκη.

Η ίδια ενημέρωσε, επίσης, πως απόψε (Δευτέρα) θα υπάρξει συνεδρίαση του προέδρου του κόμματος με το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας για τις καταστατικές αλλαγές και για την ενίσχυση του ρόλου της.

Ο κ. Κασσελάκης, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι έχει διαβάσει όλα τα email που έχουν στείλει τα μέλη του κόμματος για τις καταστατικές αλλαγές, ενώ αύριο συνεδριάζει η Επιτροπή Καταστατικού.

Αναφορικώς με τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, η κυρία Κεχαγιά υπογράμμισε, ανάμεσα σε άλλα, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επισημάνει τη σύγχυση αρμοδιοτήτων στην υπόθεση των νεκρών ψαριών του Παγασητικoύ κι έχει καταγγείλει την κυβερνητική αδράνεια στην περιφέρεια Θεσσαλίας, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για φιέστες και μοίρασμα χρήματος σε ημέτερους.

«Πομπώδεις» οι κυβερνητικές εξαγγελίες

Ως προς τις κυβερνητικές διαρροές για τις επικείμενες εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ τις χαρακτήρισε πομπώδεις, κατηγορώντας τον πως επιχειρεί να εμφανίσει ένα δήθεν κοινωνικό πρόσωπο, αλλά η πολιτική του είναι μηδενιστική και οι πολίτες θα την κρίνουν.

Πρόσθεσε, εξάλλου, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ειδικό πρόγραμμα στέγασης για εκπαιδευτικούς, στρατιωτικούς και Σώματα Ασφαλείας σε νησιά και παραμεθόριες περιοχές, ενώ η κυρία Κεχαγιά έκανε λόγο και για ανυπαρξία εθνικής στρατηγικής ως προς τον ελληνοτουρκικό διάλογο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης