ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Διεγράφη η Αθηνά Λινού

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού

INTIME NEWS

Διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η κα Αθηνά Λινού.

Η επιστολή του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, με την οποία τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας η Αθηνά Λινού, διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς όπως είπε σε συνέντευξή του, δεν τον ικανοποίησαν οι εξηγήσεις για το Ινστιτούτο «Prolepsis».

Οι 459 σελίδες που παρέδωσε η Αθηνά Λινού την Παρασκευή στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis δεν κρίθηκαν επαρκείς, με αποτέλεσμα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίσει την αποπομπή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Το τελευταίο διάστημα η κ. Λινού δέχεται σφοδρές επιθέσεις από τον Παύλο Πολάκη για Ινστιτούτο «Prolepsis», με την βουλευτή να στέλνει εξώδικο στον βουλευτή Χανίων για την υπόθεση.

Ο κ. Πολάκης, που αμφισβήτησε ανοιχτά τον Στέφανο Κασσελάκη και έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ζητούσε μετ' επιτάσεως να απομακρυνθεί η κ. Λινού από το κόμμα προκειμένου να ρίξει τους τόνους.

Με τη διαγραφή της κ. Λινού, γίνεται σαφές ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ικανοποιεί το αίτημα του βουλευτή Χανίων.

Πανηγυρίζει ο Πολάκης για τη διαγραφή Λινού: «Απλά δικαίωση»

Με ανάρτησή του στα social media αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης στις τελευταίες εξελίξεις με τις πληροφορίες για την επικείμενη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής:

Τι να πω τώρα….
ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!
(και μαθημα σε αυτους που νομισαν πως βρηκαν την ευκαιρια να ξεμπερδέψουν μαζι μου … εντος και εκτος..)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ !!
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πολάκης παραμένει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ανήκει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά τη διαγραφή του για την επίθεση που εξαπέλυσε κατά συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Μετά την απομάκρυνσή του ξεκίνησε «ανένδοτο» κατά της Αθηνάς Λινού, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια του επεισοδίου στη Βουλή που τον έθεσε εκτός ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης