ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης για εξώδικο Λινού: Δεν παίρνω λέξη πίσω - Της απάντησα όπως της άξιζε

Πολάκης για εξώδικο Λινού: Δεν παίρνω λέξη πίσω - Της απάντησα όπως της άξιζε

Ο Παύλος Πολάκης, μιλά στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών του, στο κλειστό γήπεδο Τάεκ Βον Ντο Φαλήρου, Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του Παύλου Πολάκη με την Αθηνά Λινού, ο οποίος μετά το εξώδικο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ διεμήνυσε πως «δεν κάνει πίσω».

Σε νέα του ανάρτηση ο κ. Πολάκης αναφέρει ότι κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με την κ. Λινού «της απάντησε όπως της άξιζε» και πρόσθεσε ειρωνικά πως έχει «τρομοκρατηθεί», συνοδεύοντας τη φράση του με εικονίδια γέλιου.

Επανέρχεται στις κατηγορίες του για τo Ινστιτούτο «Prolepsis» και διερωτάται γιατί δεν έχει παρέμβει εισαγγελέας για την υπόθεση.

Παράλληλα εξαπολύει πυρά και κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα στον Μανώλη Καπνισάκη, διευθυντή του γραφείου του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη.

«Καλά κύριε διευθυντά του γραφείου του προέδρου. Ακόμα να βγάλεις συμπέρασμα με τις σελίδες που σου έστειλε η κυρία Λινού;;; Όταν ήσουν στον Τομέα Διαφάνειας μαζί μου, ήσουν πολύ γρήγορος. Τώρα τι έγινε; Σκοτείνιασε η κρίση σου;» έγραψε ο βουλευτής Χανίων.