ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Πολάκης δημοσίευσε την απόφαση περικοπής του μισθού του - «Δεν ζω από την πολιτική»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Για «μνημείο ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού και εκδικητικότητας» κάνει λόγο ο βουλευτής Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στην μείωση του μισθού που του επιβλήθηκε μετά την επίθεση σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, στα τέλη Ιουλίου.

Ο βουλευτής δημοσίευσε σε ανάρτησή του την απόφαση του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, «έτσι για να ικανοποιηθούν και κάποιοι μες στο ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, προτείνει στον κ. Τασούλα, τα χρήματα που θα «εξοικονομήσει» μέσω της περικοπής του μισθού να τα δώσει «στον δήμο Σφακίων για την ενίσχυση του Δημοτικού Φροντιστηρίοιυ στα παιδιά της περιοχής».

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης ανέφερε:

Ενώ ολο το σκηνικο και του υποτιθεμενου «μπουλινγκ σε αρρωστη γυναικα» και του ψευτικου χρονοκαθυστερημενου κλαματος ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πως ηταν αφενος ανυπαρκτο και αφετερου στημενο ο Προεδρος της Βουλης προχωρησε στην περικοπη της βουλευτικης μου αποζημιωσης!

Έτσι ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ δημοσιοποιώ το εγγραφο της περικοπής για να μεινει και στην ιστορια του Κοινοβουλιου ως ΜΝΗΜΕΙΟ ψευδεπιγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμου και εκδικητικοτητας απεναντι σε αυτο που φοβαστε!!

Έτσι για να «ικανοποιηθούν» και κάποιοι μες στο Συριζα που νόμιζαν πως θα ξεμπέρδευαν μαζι μου αλλά δεν..

Κυριε Τασούλα προεδρε της Βουλης ,αυτην την εξοικονομηση που θα κάνεις θα σου πρότεινα να τη δωσεις στο Δήμο Σφακιων για την ενισχυση του Δημοτικου Φροντιστηρίου στα παιδιά της περιοχής .

Υγ .Εγω είχα, εχω και θα εχω δουλειά .

Απο την πολιτικη δεν ζω ,14 χρονια ΠΡΟΣΦΕΡΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης