ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Συνεδριάζει με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο (27/08) η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η συνεδρίαση θα γίνει αύριο στις 6 το απόγευμα, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα επιστρέψει από τα Χανιά όπου θα βρίσκεται ή θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και καιρό εκρηκτικό, μετά την αμφισβήτηση της ηγεσίας από τον μέχρι πρότινος υποστηρικτή του προέδρου, Παύλο Πολάκη, ο οποίος συνεχίζει καθημερινά τις επιθέσεις εναντίον της Αθηνάς Λινού.

Στελέχη του κόμματος αλληλοσπαράσσονται δημοσίως δίνοντας προς τα έξω μία εικόνα που ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος περιγράφει ως «νοσηρή».

Η κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με συνάρτηση πολλών μεταβλητών με τονΣτέφανο Κασσελάκη διατεθειμένο, όπως πληροφορείται το CNN Greece, να σηκώσει το γάντι στην περίπτωση κατάθεσης πρότασης μομφής σε βάρος του ακόμα και αν στην Κεντρική Επιτροπή δεν πιάσει το καταστατικά προβλεπόμενο όριο των 151 στους 300.

Όπως κι αν έχει, ρυθμιστής των εξελίξεων είναι ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος περιμένει μία και μόνη κίνηση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να μην καταθέσει μομφή εναντίον του κι αυτή δεν είναι άλλη από τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Με την τελευταία, πάντως, ο κ. Κασσελάκης διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και δεν αποκλείεται να τον διευκολύνει αποχωρώντας με δική της πρωτοβουλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης