ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση Πολάκη κατά Λινού - Τι γράφει στη νέα του ανάρτηση

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Νέα επίθεση κατά της Αθηνάς Λινού εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, διατυπώνοντας εκ νέου βαριές κατηγορίες για το Ινστιτούτου Prolepsis που «απαιτούν αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα».

Ο βουλευτής Χανίων κάνει λόγο για «διασπάθιση εκατομμυρίων δημόσιου χρήματος«, «καραμπινάτες παρανομίες» και κατηγορεί την κ. Λινού πως έχει στήσει «μηχανή» για τη διασπάθιση εκατομμυρίων δημοσίου χρήματος.

Ο κ. Πολάκης καλεί την καθηγήτρια Επιδημιολογίας να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων «πριν μπεις σε περιττά δικαστικά έξοδα για να μου κάνεις μήνυση».

Χθες η κ. Λινού ανακοίνωσε πως θα προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη «με μόνο σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας».

«Όσον αφορά στα συνεχιζόμενα ψέματα, τα οποία είναι πλέον προφανές ότι δεν έχουν καμία σχέση με εμένα, αλλά εξυπηρετούν πολιτικές φιλοδοξίες και στο να επουλώσουν πληγωμένα "εγώ", θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη με μόνο σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας», έγραψε η κ. Λινού στο Facebook.

Ο κ. Πολάκης έχει ανοίξει ... βεντέτα με την καθηγήτρια Επιδημιολογίας μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η κ. Λινού αντέδρασε βάζοντας τα κλάματα όταν ο βουλευτής Χανίων επιτέθηκε σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη σε συνεδρίαση Επιτροπής της Βουλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης