ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κεραυνοί» Μαρινάκη σε Καραμέρο: Να ανακαλέσει τις συκοφαντίες διαφορετικά θα κινηθώ νομικά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI

Εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ότι θα κοινοποιήσει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Γιώργο Καραμέρο για «συκοφαντικές» δηλώσεις τις οποίες - όπως αναφέρει - προέβη σε βάρος του.

Ο κ. Μαρινάκης, καλεί τον κ. Καραμέρο να ανακαλέσει διαφορετικά θα κινηθεί εναντίον του.

«Σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Γιώργος Καραμέρος προέβη σε ψευδείς, συκοφαντικές και καθ' όλα ανυπόστατες δηλώσεις σε βάρος μου», αναφέρει σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτει: «Η χυδαιότητά του έφτασε στο σημείο να εργαλειοποιήσει διακοπές τεσσάρων ημερών με τη γυναίκα και το παιδί μου, για τις οποίες έχω όλα τα νόμιμα παραστατικά, με ημερομηνίες προγενέστερες οποιουδήποτε ανώνυμου δημοσιεύματος. Αύριο το πρωί θα κοινοποιήσω εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία στον κ. Καραμέρο, ζητώντας του να ανακαλέσει, διαφορετικά θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καραμέρος είπε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο κ. Μαρινάκης, παραθέριζε σε ξενοδοχείο στο Λαγονήσι, ο ιδιοκτήτης του οποίου «περιμένει να πάρει από το ΤΑΙΠΕΔ 46 στρέμματα παραλίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης