ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση Λινού στις επιθέσεις Πολάκη - Πώς σχολιάζουν κύκλοι της Κουμμουνδούρου

Παύλος Πολάκης, Αθηνάς Λινού και Πέτρος Παππάς στα έδρανα της Βουλής

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI.GR

Διαστάσεις ανοιχτού «πολέμου» φαίνεται να παίρνει η κόντρα Πολάκη - Λινού με επίκεντρο της χρηματοδοτήσεις ινστιτούτου στο οποίο ήταν επικεφαλής η διακεκριμένη γιατρός και πλέον μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης έχει κάνει εδώ και πολλές μέρες σειρά αναρτήσεων κατά της Αθηνάς Λινού, που ξεκίνησαν μετά την επίθεση του πρώην υπουργού σε συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη στη Βουλή και τη σαφή καταδίκη, με δάκρυα στα μάτια, από τη βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αθηνά Λινού απάντησε για πρώτη φορά , αναφέροντας σε ανάρτησή της στο facebook ότι «όλα του τα προγράμματα (του ινστιτούτου), ούτως ή άλλως, ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές, διεθνείς ελεγκτικούς οργανισμούς, και από κρατικούς φορείς». Είναι χαρακτηριστικό ότι «φωτογραφίζει» χωρίς να κατονομάζει τον Παύλο Πολάκη. Παράλληλα η βουλευτής του κόμματος χαρακτηρίζει «ψευδολογία» το ότι ο πρόεδρος του κόμματος ζήτησε από ανεξάρτητη εταιρεία να ελέγξει τις σε βάρος της καταγγελίες.

Η απάντηση από την πλευρά Πολάκη ήταν άμεση. Ο πρώην υπουργός αναφέρει σε δική του ανάρτηση με το χαρακτηριστικό του ύφος ότι «Δουλευομαστε ψιλο γαζι μου φαινεται».

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανάρτηση Λινού, ανέφεραν ότι «το γραφείο προέδρου μετά από εντολή του ερευνά τα δημοσιεύματα. Αυτό που δεν έχει γίνει είναι να ανατεθεί το θέμα σε μία από τις 4 μεγάλες οικονομικές εταιρίες (big4) καθώς δεν υπάρχουν τα χρήματα. Η κ. Λινού αναμένεται με την επιστροφή της από τις ΗΠΑ να δώσει και τις απαραίτητες διευκρινήσεις στον πρόεδρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης