ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: «Από ποιό βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα;»

INTIME NEWS

Στις αιχμές Κασσελάκη απαντούν κύκλοι της ΝΔ σχολιάζοντας πως ο «ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν.

Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά.

Ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα.

Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον Μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά.

Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην... προσγείωση στην πραγματικότητα».

Η συνέντευξη Κασσελάκη

Νωρίτερα σήμερα (9/8) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Πρόγραμμα», κάλεσε τον υποιυργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη να απαντήσει αν είναι «εκβιαζόμενος», χαρακτηρίζοντας «συνταρακτικό» ότι ο υπουργός Υγείας δήλωσε σχετικά με την αποκάλυψη των Reporters United πως έλαβε 11 φορές το σύνδεσμο από το κακόβουλο λογισμικό, ότι «δεν τον ενδιαφέρει αν παρακολουθείται, γιατί δεν έχει τίποτα να κρύψει».

Αναφερόμενος στο πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές, ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για «απαράδεκτη έρευνα», τονίζοντας πως δεν γίνεται «τέτοια έρευνα να καταλήγει σε τέτοιο σημείο χωρίς σκοπιμότητα» και ότι «προσβάλλει τη νοημοσύνη του κόσμου» και αποτελεί «πλήγμα για τη δημοκρατία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως η «ειρωνεία» που δέχεται από τη ΝΔ όσον αφορά στις διακοπές του είναι «υποκριτική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης