ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Ολυμπιακούς: Ήταν πολύ καλή προσπάθεια - Τι ευχήθηκε στον Πετρούνια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Λευτέρη Πετρούνια 

Γράφειο Τύπου πρωθυπουργού

«Ήταν σίγουρα κάτι πολύ εντυπωσιακό. Κάποια πράγματα αισθητικά μπορεί να μην μας άρεσαν, αλλά ήταν μία πολύ καλή προσπάθεια» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Παρίσι, αναφερόμενος στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών.

Όπως είπε μάλιστα ίσως «οι Έλληνες να είμαστε λίγο προκατειλημμένοι αλλά η τελετή έναρξης του 2004 είναι σημείο αναφοράς για εμάς. Ίσως ήταν καλύτερα σχεδιασμένο για την τηλεόραση, παρά για τους θεατές».

«Δεν είχα πάει σε Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2004. Για εμάς τους Έλληνες οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν ξεχωριστή σημασία. Είμαι πολύ συγκινημένος και πολύ χαρούμενος ως φίλαθλος που βλέπουμε τους αθλητές μας να προσπαθούν για το καλύτερο» είπε ο πρωθυπουργός.

Καλή επιτυχία στον Λευτέρη Πετρούνια

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του παρακολούθησαν δια ζώσης την εκτέλεση του προγράμματος του Λευτέρη Πετρούνια, στα προκριματικά των κρίκων. Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τον «άρχοντα των κρίκων» όταν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

Όπως είπε μάλιστα «είναι πάντα πολύ εντυπωσιακός αθλητής. Οταν τον βλέπεις ζωντανά καταλαβαίνεις το πόσο δύσκολο είναι αυτό το άθλημα».

Ο κ. Μητσοτάκης τέλος έστειλε και ένα μήνυμα με αφορμή την πορεία της χώρας μας τη φετινή χρονιά λέγοντας πως «είναι μέχρι στιγμής μία πολύ καλή αθλητική χρονιά. Το σημαντικότερο είναι να βάζουμε τις βάσεις και τις σωστές υποδομές για να μπορούμε να διακρινόμαστε σε πολλά διαφορετικά αθλήματα και κυρίως να δίνουμε τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να βρουν το σπορ που τους ενδιαφέρει περισσότερο».

«Το μήνυμα είναι ένα: Πάμε δυνατά να πετύχουμε το καλύτερο» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης