ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμετανόητος Πολάκης: Στημένη και υποκριτική η αντίδραση της Λινού

Παύλος Πολάκης, Αθηνάς Λινού και Πέτρος Παππάς στα έδρανα της Βουλής

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI.GR

Αμετανόητος παρά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο Παύλος Πολάκης για το επεισόδιο της φραστικής επίθεσης στη συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη. Σήμερα πριν από την εκ νέου συνεδρίαση της επιτροπής επιτέθηκε κατά της Αθήνας Λινού, χαρακτηρίζοντας «στημένη και υποκριτική» την αντίδραση της στο επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Λινού, αμέσως μετά την επίθεση Πολάκη, ζήτησε συγγνώμη, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ο Παύλος Πολάκης είχε προαναγγείλλει χθες ότι δεν θα υποχωρήσει με ανάρτησή του στα κοινωνιά δίκτυα, αναφέροντας: «Δεν σταματώ, πάρτε το χαμπάρι».

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας μίλησε για «απεχθές και αηδιαστικό περιστατικό» ενώ αποφάσισε «μομφή και περικοπή μισού μισθού για τον Παύλο Πολακη».

Ο πρώην υπουργός δήλωσε από το κυλικείο της Βουλής, αναφερόμενος και στον κ. Τασούλα για την πινή που επεβλήθη: «Θα το ξαναέκανα. Ποινή έπρεπε να βάλει στους συνεργάτες υπουργών που κορόιδευαν» .

Υπενθυμίζεται ότι μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο.

Ο κ. Κασσελάκης είχε ζητήσει το βίντεο από τη Βουλή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ το είδε διεξοδικά πριν πάρει την απόφαση του να επικοινωνήσει με την κ. Φάμελο και να ζητήσει τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη ενώ επικοινώνησε και με την Αθηνά Λινού

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης