ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Κακοποιητική, λεκτικά βίαιη, άκρως υποτιμητική η στάση Πολάκη»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Κακοποιητική, λεκτικά βίαιη, άκρως υποτιμητική η στάση Πολάκη»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Σπύρος Μπιμπίλας στα έδρα της Βουλής 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στην επίθεση Πολάκη κατά της συνεργάτιδος του υπουργού Υγείας.Αδωνι Γεωργιάδη, Νατάσα Πετρούλια στην σημερινή (25/7) συνεδρίαση της Βουλής για το νομοσχέδιο της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και έφτασε μέχρι την επιβολή ποινής από τον πρόεδρο Κώστα Τασούλα αλλά και την αποπομπή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Αυτό που συνέβη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων είναι κακοποιητική, λεκτικά βίαιη, άκρως υποτιμητική συμπεριφορά του κ. Πολάκη προς την συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη είναι ένα γεγονός που δεν θα έπρεπε να επιτρέπει η πρακτική μας, η καθημερινότητά μας, τα αντανακλαστικά μας να συμβαίνει.

Θα έπρεπε να απομονώνεται το κακοποιητικό παράδειγμα, ο κακοποιητικός λόγος, η σεξιστική συμπεριφορά», τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Αλλωστε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας ήταν από τους πρώτους που καταδίκασαν το επεισόδιο:«Είναι απαράδεκτο να προσβάλλεται μια κυρία κατ΄αυτόν τον τρόπο. Δεν θέλουμε να περάσει αυτή τη γραμμή στη Βουλή. Έχει γίνει επανειλημμένος και γι' αυτό απογοητεύομαι. Εμείς διαφωνούμε δεν μπορεί ο κάθε βουλευτής να προσβάλλει κάποιον ιδιαίτερα όταν είναι γυναίκα. Δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι ευπρεπές».