ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Οικονόμου: Υποχρέωσή μας να προσφέρουμε καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου

INTIME NEWS

Με στόχο την άμεση βελτίωση των δρομολογίων και την επιδιόρθωση των προβλημάτων προκειμένου ολοένα και περισσότεροι πολίτες να χρησιμοποιούν καθημερινά τα λεωφορεία, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, πραγματοποίησε σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο του Περάματος.

Στο πλαίσιο αυτής, που έλαβε χώρα παρουσία του δημάρχου Περάματος, Γιάννη Λαγουδάκου, εκπροσώπων των Δήμων Σαλαμίνας και Κερατσινίου, του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΣΥ, Στέφανου Αγιάσογλου αλλά και του γενικού διευθυντή παραγωγής της ΟΣΥ, Γιώργου Δρόση, ο υφυπουργός ζήτησε άμεση ενημέρωση για τα ζητήματα των δρομολογίων της περιοχής, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής 818 προς 'Ανω Πέραμα για να συζητήσει με οδηγούς και επιβάτες, ώστε να αποκτήσει άμεση εικόνα των καθημερινών προβλημάτων και να δρομολογηθούν άμεσες λύσεις.

«Πραγματικά θέλουμε να είμαστε πάνω στα προβλήματα. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να ζητάει και να απαιτεί καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες και η δική μας υποχρέωση είναι να τις προσφέρουμε. Να βλέπουμε τι δεν πάει καλά, ποια είναι τα προβλήματα. Γι' αυτό ήρθαμε εδώ στο Πέραμα ώστε να μιλήσουμε με τον Δήμαρχο Περάματος, Γιάννη Λαγουδάκο, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΣΥ, Στέφανο Αγιάσογλου και το επιτελείο του, για να δούμε πού υπάρχουν προβλήματα στα δρομολόγιά μας», επεσήμανε ο υφυπουργός Υποδομών.

Επιπλέον, υπογράμμισε τη χρησιμότητα των παρατηρήσεων των πολιτών, τις οποίες χαρακτήρισε «καλοδεχούμενες», τονίζοντας πως θα εξεταστούν μαζί με τους δημάρχους της περιοχής. «Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, του Περάματος, του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας, της Σαλαμίνας, ώστε να μπορέσουμε να καταστρώσουμε ένα σχέδιο, όπου, ο πολίτης να μπορεί να χρησιμοποιεί τη δημόσια συγκοινωνία και να είναι περήφανος και ευχαριστημένος», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης