ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συρεγγέλα για Πολάκη: Διγλωσσία στον ΣΥΡΙΖΑ - Ειλικρινής συγγνώμη είναι μόνο η διαγραφή

H γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

«Διγλωσσία» καταλογίζει στο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή Παύλο Πολάκη, η γενική γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα. 

Η ίδια επανέλαβε πως μια ειλικρινής συγγνώμη από τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη θα σήμαινε την διαγραφή του κ. Πολάκη.

Εξηγώντας, τόνισε πως «γιατί όταν λες μια συγγνώμη, ενώ έχει βγει δευτερόλεπτα πριν ο ίδιος ο κ. Πολάκης και λέει ότι εγώ δεν παίρνω λέξη πίσω, αυτή η συγγνώμη δεν είναι ειλικρινής».

«Είπα στον κ. Κασσελάκη, ότι ο κ. Πολάκης θα πρέπει να διαγραφεί. Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά αυτή και παραμένει κραταιός. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει τόσο τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Γιατί όπως εξήγησε «τα κόμματα λειτουργούν ενιαία, δεν μπορεί να αναλαμβάνει ο ένας τον ρόλο του κακό και ο άλλος τον ρόλο του κακού».

«Ακόμη κι αν μία συζήτηση ξεφύγει, ζητάς συγγνώμη. Ο κ. Πολάκης επέμεινε» πρόσθεσε.

«Ο κύριος Πολάκης εκπροσωπεί το παλιό «το θα σου πω εγώ τι θα γίνει, το μη μιλάς εσύ». «Η επιβολή μιας άποψης είναι κάτι που έχουμε αρχίσει να ξεπερνάμε σαν κοινωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης