ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φρέντης Μπελέρης: Τον υποδέχθηκε στο Στρασβούργο ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φρέντι Μπελέρη

Margaritis Schinas/X

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς υποδέχθηκε στο Στρασβούργο τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φρέντη Μπελέρη, στον οποίο δόθηκε άδεια από τη φυλακή της Αλβανίας, προκειμένου να ορκιστεί ευρωβουλευτής.

«Ευρώπη ίσον ελευθερία», έγραψε στην πλατφόρμα «X» ο κ. Σχοινάς, εκφράζοντας τη χαρά και τη συγκίνησή του που υποδέχθηκε τον κ. Μπελέρη λίγο πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του.

Οι δύο άνδρες, συζήτησαν τις προτεραιότητες του νέου πολιτικού κύκλου και την σημασία του κράτους δικαίου σε όλες τις υποψήφιες για ένταξη χώρες.

Αισιοδοξία για πρόωρη αποφυλάκιση

Οι συνεργάτες του κ. Μπελέρη εμφανίζονται αισιόδοξοι πως σύντομα θα αποφυλακιστεί ο έλληνας ευρωβουλευτής, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι, ώστε τον Σεπτέμβριο να αναλάβει πλήρως τα ευρωπαϊκά του καθήκοντα.

Πρόσφατα, η υπεράσπιση του Μπελέρη κατέθεσε αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης, στο Πρωτοδικείο του Φιέρι, κάτι που δικαιούνται όσοι έχουν εκτίσει τα 2/3 της ποινής τους και έχουν καλή διαγωγή κατά την διάρκεια της κράτησης τους.

Σημειώνεται πως η άδεια στο Φ. Μπελέρη αναπτερώνει και το ηθικό της ομογένειας η οποία στις 4 Αυγούστου θα δώσει νέα μάχη για τον Δήμο της Χειμάρρας καθώς έχουν προκηρυχθεί εκ νέου εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης