ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την κοροϊδία της προεκλογικής αλληλογραφίας με την κ. Φον Ντερ Λάιεν

Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό 

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει στη γνωστή του τακτική. συνεχίζει και μετεκλογικά την κοροϊδία της προεκλογικής αλληλογραφίας με την κ. Φον Ντερ Λάιεν, παρουσιάζοντας τους “εμπρηστές” της ακρίβειας σαν “πυροσβέστες”» αναφέρει μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του για το θέμα της  ακρίβειας, το γραφείο τύπου του ΚΚΕ.

Η Ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει στη γνωστή του τακτική. Από τη μία, εμφανίζει μια εικονική πραγματικότητα περί δήθεν “μείωσης των τιμών” στο σούπερ μάρκετ, όταν τα ίδια τα στοιχεία που επικαλείται αποτυπώνουν μια σοκαριστική αύξηση 30% την τελευταία διετία. Από την άλλη, συνεχίζει και μετεκλογικά την κοροϊδία της προεκλογικής αλληλογραφίας με την κ. Φον Ντερ Λάιεν, παρουσιάζοντας τους “εμπρηστές” της ακρίβειας σαν “πυροσβέστες”.

Την ίδια στιγμή που παίζεται αυτό το κακόγουστο θέατρο, οι λαϊκές οικογένειες μαθαίνουν ότι θα πληρώσουν ακόμα πιο ακριβά το ήδη πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα στους λογαριασμούς του Ιουλίου, σαν αποτέλεσμα της πολιτικής της “απελευθέρωσης” της αγοράς ενέργειας, των χρηματιστηρίων και της “πράσινης” μετάβασης, που υλοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ με τη σύμφωνη γνώμη των άλλων κομμάτων της ΕΕ και του συστήματος.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης