ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα γραφεία της εφημερίδας «Αυγή» ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στα γραφεία της Αυγής στις 05 Ιουλίου 2024 

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Στα γραφεία της «Αυγή» επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε μια προσπάθεια κατευνασμού των αντιδράσεων των εργαζομένων για το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας.

Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.

Η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται μια ημέρα μετά τη διαμαρτυρία των εργαζομένων της εφημερίδας στην Κουμουνδούρου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στα γραφεία της Αυγής στις 05 Ιουλίου 2024

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Ο κ. Κασσελάκης δεσμεύθηκε πως δεν θα γίνουν απολύσεις και απολογήθηκε για τον τρόπο που ανακοίνωσε το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της «Αυγής» χωρίς διάλογο με τους εργαζομένους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα, με τους εργαζόμενους να του αντιτείνουν, όπως πληροφορείται το CNN Greece, πως το ετήσιο κόστος έκδοσης της «Αυγής» είναι λιγότερα από 300.000 ευρώ, την ίδια ώρα που από το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της χάνονται έσοδα κι από διαφημιστικά πακέτα.

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου προσερχόμενη στα γραφεία της εφημερίδας Αυγή στις 05 Ιουλίου, 2024

INTIME NEWS

Κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οικονομικός διευθυντής, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, ανάφερε πως οι μόνοι πόροι είναι η κρατική χρηματοδότηση και οι συνδρομές των βουλευτών, των μελών και των φίλων του κόμματος. Πρόσθεσε πως μετά από μια σειρά εκλογικών αναμετρήσεων και με μια κρατική χρηματοδότηση μειωμένη στο ήμισυ σε σχέση με την προηγούμενη τετραετία, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχρεωμένος να ανατάξει τα οικονομικά του, σε συνάρτηση με τους περιορισμένους του πόρους.

Σε αυτή την κατεύθυνση πάρθηκε και η «εξαιρετικώς δύσκολη και δυσάρεστη» απόφαση για την αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλου της «Αυγής», σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ της που ενέκρινε το Εκτελεστικό Γραφείο.

Τα γραφεία της Αυγής και του ραδιόφωνου «Στο Κόκκινο»

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης