ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαριάδης: Ήταν λάθος οι αναφορές Κασσελάκη για Αλέξη Τσίπρα - Να ζητήσει συγγνώμη

Ο Κώστας Ζαχαριάδης

ΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Λανθασμένες θεωρεί ο Κώστας Ζαχαριάδης τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη για τον Αλέξη Τσίπρα και εκτιμά ότι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς «έχει τραυματίσει τη βάση της παράταξης».

Εξηγώντας τους λόγους που καταψήφισε την Πέμπτη (04/07) την εισήγηση Κασσελάκη στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας, εξήγησε ότι δεν συμφωνούσε με την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν ικανοποιητικό για το κόμμα.

«Εγώ πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεδομένων των συνθηκών ήταν αρνητικό, συν του ότι κατά την γνώμη μου έχει δημιουργηθεί ένα δύσκολο κλίμα το οποίο όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεπεραστεί και μέσα στην κεντρική επιτροπή», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Έκανε ακόμη λόγο για «βαρύ κλίμα» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές «με όλες αυτές τις ιστορίες με τα δήθεν μαύρα ταμεία και την Αυγή».

Ερωτηθείς αν στηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως «ο Στέφανος Κασσελάκης είναι η εκλεγμένη ηγεσία του κόμματός μας και εμείς στηρίζουμε το κόμμα μας και συνεργαζόμαστε με όλη την ηγεσία προκειμένου να δυναμώσει το κόμμα».

Για το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας Αυγή, ανέφερε πως είναι μία δύσκολη συνθήκη και πως διάφοροι είχαν καταθέσει τη διαφωνία τους για τον τρόπο με τον οποίο έγινε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης