ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Επτά «όχι» της Πολιτικής Γραμματείας στην εισήγηση Κασσελάκη - Ποιοι καταψήφισαν

ΣΥΡΙΖΑ: Επτά «όχι» της Πολιτικής Γραμματείας στην εισήγηση Κασσελάκη - Ποιοι καταψήφισαν

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης περνά δίπλα από τους διαμαρτυρόμενους εργαζόμενους της εφημερίδας Αυγή που συγκεντρώθηκαν έξω από την Κουμουνδούρου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Επτά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν την εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη για την Κεντρική Επιτροπή σε σύνολο 21 παρόντων.

Πρόκειται για τους Όλγα Γεροβασίλη, Κώστα Ζαχαριάδη, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Ζωή Καρκούλια, Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιάννη Ραγκούση κι Έλενα Συμεωνίδου.

Το πιθανοτερο είναι πως θα καταθέσουν τη δική τους εισήγηση- συμπεριλαμβανομένης της πρότασης για εσωκομματικό δημοψήφισμα για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων- στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Αυτή την ώρα αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην «Αυγή» και Στο Κόκκινο συναντάται με την Πολιτική Γραμματεία και τον κ. Κασσελάκη.

Η 20λεπτη συνομιλία με τους εργαζομένους έξω από την Κουμουνδούρου

Το πρωί ο κ. Κασσελάκης είχε συνομιλία διάρκειας περίπου 20 λεπτών με τους εργαζόμενους της «Αυγής» που συγκεντρώθηκαν έξω από την Κουμουνδούρου διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε «mea culpa» για τον τρόπο που ανακοίνωσε το κλείσιμο χωρίς να συμβουλευτεί τους εργαζόμενους.

Δεσμεύτηκε μάλιστα, πως δεν θα γίνουν απολύσεις στην εφημερίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ