ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διευθυντής Γραφείου Σαμαρά: Σοκαρίστηκαν με την ομιλία, όσοι δεν κατάλαβαν τι έγινε στις εκλογές

Διευθυντής Γραφείου Σαμαρά: Σοκαρίστηκαν με την ομιλία, όσοι δεν κατάλαβαν τι έγινε στις εκλογές

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς

Χάρης Γκίκας

Αστειότητες χαρακτήρισε τα περί δημιουργίας νέου κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Νίκος Τσιούτσιας δύο ημέρες μετά την «πύρινη» ομιλία του πρώην προέδρου της ΝΔ στο Πολεμικό Μουσείο.

Απέρριψε τις αιτιάσεις ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι «εχθρός της παράταξης», επισημαίνοντας πως εκτός από τους ομιλητές Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δύο ακόμη πρόεδροι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης «ο οποίος χειροκροτούσε» αλλά και ο Γιάννης Πλιακιωτάκης.

«Επομένως είναι τέσσερις οι πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας στην εκδήλωση, δεν είναι οι δύο. Αν όλοι αυτοί αντιμετωπίζονται από κάποιους ως εχθροί της παράταξης, με συγχωρείτε, ας μου το πουν, εγώ δεν το είχα υπόψη μου, αν όλοι οι πρόεδροι του κόμματος είναι εχθροί της παράταξης, είναι μια άλλη αντίληψη», τόνισε ο κ. Τσιούτσιας μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά.

Σοκαρίστηκαν όσοι δεν κατανόησαν τι συνέβη στις ευρωεκλογές

Ο διευθυντής του Γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, εκτίμησε πως όσοι «σοκαρίστηκαν» από την ομιλία Σαμαρά, είναι όσοι δεν είχαν σοκαριστεί το βράδυ των εκλογών.

«Το σοκ προέρχεται από την αδυναμία ορισμένων της κατανόησης του τι συνέβη στις πρόσφατες εκλογές», σημείωσε ο κ. Τσιούτσιας και επεσήμανε την πρωτοφανή αποχή των πολιτών και τα αποτελέσματα της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε μάλιστα πως ο κ. Σαμαράς έχει προειδοποιήσει εδώ και καιρό, ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν είναι Ποτάμι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ