ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης εάν δεν έχει παραιτηθεί ήδη, θα έπρεπε να το κάνει

Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης εάν δεν έχει παραιτηθεί ήδη, θα έπρεπε να το κάνει

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI

Σκληρή γλώσσα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, χρησιμοποίησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, καλώντας τον ουσιαστικά να παραιτηθεί

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος είχε «απολυθεί» πρόσφατα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε τις μεταμεσονύχτιες αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τις βολές Κασσελάκη κατά Τσίπρα: «Διαβάζοντας την πρώτη και δεύτερη ανάρτηση, προσπαθούσε να τον εμπλέξει. Αν έχει παραιτηθεί θα έπρεπε να το πει. Αν λέει “πάμε”, πού πάμε; Εγώ κατάλαβα ότι το “πάμε” σημαίνει πάμε σε εκλογές. Προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αυτά που δεν ερμηνεύονται γιατί εδώ ξαναλέω το ζήτημα είναι ένα: τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να αντιμετωπίζονται με αναρτήσεις και με τουίτ».

Μεταμεσονύχτια πυρά κατά Τσίπρα

Με μία μεταμεσονύχτια ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επιμένει στην υπόγεια κόντρα με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας: «Ανάλαβε εσύ ή στήριξέ με».

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αρχική ανάρτηση ανέφερε «σταμάτα την υπονόμευση», στη συνέχεια διορθώθηκε και... εξαφανίστηκε η λέξη «υπονόμευση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ