ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Δούκα σε Μητσοτάκη - Μαρινάκη: To Mαξίμου πίσω από τις επιθέσεις εναντίον μου

«Πυρά» Δούκα σε Μητσοτάκη - Μαρινάκη: To Mαξίμου πίσω από τις επιθέσεις εναντίον μου

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, απαντώντας στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δέχεται ακραίες επιθέσεις από την κυβέρνηση μετά την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

«Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι ακραίες επιθέσεις από την κυβέρνηση, τα συστήματά της και την ακροδεξιά, μετά την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χάρης Δούκας.

«Αποκαλύφθηκε σήμερα από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι ο ενορχηστρωτής των επιθέσεων είναι το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης», προσθέτει.

«Ο κ. Μητσοτάκης παρεμβαίνει στις εσωτερικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ»

«Η εκλογική πτώση της ΝΔ στις ευρωεκλογές και η ραγδαία φθορά της κυβέρνησης φέρνει τον κ. Μητσοτάκη στη δεινή θέση να παρεμβαίνει ευθέως στις εσωτερικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ», αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Καλώ όλο τον προοδευτικό κόσμο, όλο τον κόσμο της παράταξης, να μην ταυτισθεί και να απορρίψει τις απαράδεκτες αυτές μεθοδεύσεις. Όλοι μαζί θα τους νικήσουμε ξανά.

Υ.Γ. Ο κ.Μητσοτάκης είχε την ίδια γνώμη, όταν συνυποψήφιός του ήταν ο Περιφερειάρχης κ.Τζιτζικώστας;», διερωτάται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ