ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Παραίτηση μέλους της Κεντρικής Επιτροπής με βιτριολικά σχόλια σε βάρος Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Παραίτηση μέλους της Κεντρικής Επιτροπής με βιτριολικά σχόλια σε βάρος Κασσελάκη

Ο Βλάσσης Τσιόγκας

TATIANA BOLARI/eurokinissi

Την παραίτησή του, συνοδεία βιτριολικών σχολίων σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, υπέβαλε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Βλάσης Τσιόγκας, ο οποίος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2019.

Στη δήλωση παραίτησής του κάνει λόγο για ένα κόμμα που ο πρόεδρός του αποδομεί την προηγούμενη ηγεσία και την ιστορία του, που τιμωρείται με απόλυση ή αποκλεισμό η διαφορετική γνώμη, που τα όργανα έχουν διακοσμητικό ρόλο, που αναζητά μόνο χειροκροτητές για μέλη, που ο πρόεδρός του αναζητά μονίμως αόρατους εχθρούς, που έφυγαν τα «βαρίδια» για να πάρουν θέση άλλα «βαρίδια», που χάνει 300.000 ψήφους μέσα σε ένα χρόνο και πανηγυρίζει, που μονίμως διαιρεί και δεν συνθέτει, που συνεχίζει ο πρόεδρος να συντηρεί την τοξικότητα και που τα όργανα για να συνεδριάσουν πρέπει να μαζεύουν υπογραφές τα μέλη.

«Όλοι οι πετυχημένοι και μεγάλοι ηγέτες γράφτηκαν στην ιστορία γιατί κατάφεραν να ενώσουν και να συνθέσουν παρά τίς διαφωνίες, η τιμωρία με κλείσιμο μέσων που ασκούν κριτική κι απολύσεις όσων έχουν μία άλλη οπτική ανήκει σε άλλους χρόνους και χώρους. Σε ένα τέτοιο κόμμα και όργανα δεν έχω καμία θέση πλέον», τονίζει ο κ. Τσιόγκας, προσθέτοντας, εν είδει υστερόγραφου, πως υπηρέτησε το ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ από άμμισθες κομματικές και κυβερνητικές θέσεις πάντα με γνώμονα τη συλλογική προσπάθεια και για το καλό του χώρου και της κοινωνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ