ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φράγκος Φραγκούλης: Δεν ήμουν υποψήφιος με την Ελληνική Λύση - Να σταματήσει η παρωδία

Φράγκος Φραγκούλης: Δεν ήμουν υποψήφιος με την Ελληνική Λύση - Να σταματήσει η παρωδία

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος 

EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε δημόσια ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, πολλοί ψηφοφόροι άρχισαν να του στέλνουν... συγχαρητήρια για τη δήθεν εκλογή του με την Ελληνική Λύση στις ευρωεκλογές, κάτι που ωστόσο δεν ισχύει, καθώς όπως φαίνεται, οι περισσότεροι τον μπέρδεψαν λόγω του ονόματος με τον Εμμανουήλ Φράγκο, ο οποίος και εξελέγη με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Σύμφωνα με τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ - o οποίος άφησε αιχμές - οι πολίτες μπερδεύτηκαν με την εκλογή του ευρωβουλευτή Εμμανουήλ Φράγκου, ο οποίος «έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθ' ότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, ο Φραγκούλης Φράγκος, «δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου, με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ έχει βάλει σε παρένθεση το όνομα Φραγκούλης, καθ' ότι είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα (sic). Δεν ήμουν υποψήφιος, δεν υπήρξα ποτέ και παρακαλώ θερμά, όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ».

Διαβάστε ακόμη: Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 21 Έλληνες ευρωβουλευτές - Τα τελικά αποτελέσματα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ