Σκέρτσος για Exit Poll: Ακόμα και στο χαμηλότερο όριο της ΝΔ, υπάρχει ξεκάθαρη νίκη
Ανανεώθηκε:

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος
INTIME NEWSΣε ένα πρώτο σχόλιο για τα exit polls προχώρησε ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στην ΕΡΤ και ενώ η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 28-32%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με ποσοστό 15,2%-18,2%. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας, τόνισε πως πρόκειται για μια ξεκάθαρη πολιτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έναντι των πολιτικών αντιπάλων.
«Ένα πρώτο συμπέρασμα που βγάζω από το exit poll είναι ότι ακόμα και στο χαμηλότερο όριο της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει μια ξεκάθαρη πολιτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έναντι των πολιτικών αντιπάλων. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη εκλογική νίκη σε διαδικασία ευρωεκλογών, ιστορικά. Θυμίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει καταγράψει κόμμα που έχει βγει πρώτο στις ευρωεκλογές ήταν κοντά στο 9%», ανέφερε.
Συμπλήρωσε πως: «Να πω απλά ότι μιλάμε για μια ξεκάθαρη νίκη, δηλαδή πολιτικό μήνυμα σε σχέση με τη σταθερότητα της χώρας, την πολιτική σταθερότητα, την πορεία στην οποία πρέπει να συνεχίσουμε να βαδίζουμε. Για ευρωπαϊκές συγκλίσεις, για μεταρρυθμίσεις.
Από κει και πέρα, είναι σαφές ότι επίσης υπάρχει ένα μήνυμα που πρέπει να εισπράξουμε. Δεν έχουμε πιάσει το ποσοστό με βάση τις εκτιμήσεις του 2019. Να περιμένουμε και τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι αυτό που προκύπτει είναι ότι οι πολίτες έχουν εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση, αλλά ζητούν και περισσότερα από την κυβέρνηση».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΔ για exit poll: Οι πολίτες μας εμπιστεύονται - Έστειλαν και μήνυμα για αυστηρές απαιτήσεις

Exit Poll Ευρωεκλογές 2024: ΝΔ 28-32%, ΣΥΡΙΖΑ 15,2-18,2%, ΠΑΣΟΚ 10,9-13,9%, ΚΚΕ 7,9%-10,3%

Στιγμές τρόμου για την μις Ταϊλάνδη 2023 - Εγκλωβίστηκε στον 22ο όροφο την ώρα του σεισμού (vid)
19:38
Εννέα Παλαιστίνιοι διασώστες αγνοούνται εδώ και επτά ημέρες στη Γάζα
19:35
Πώς φαίνεται η έκλειψη ηλίου από το διάστημα - Μοναδικό βίντεο από δορυφόρο (vid)
19:24
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΟΥΚΑ - ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ: «Μύλος» στο ΠΑΣΟΚ μετά την παραπομπή Μπατζελή - Όλοι εναντίον όλων
19:12