ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2024: Πού και τι ώρα θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (πάνω δεξιά) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης (κάτω αριστερά) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης (πάνω αριστερά) και ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας (κάτω δεξιά) 

IN TIME

Λίγες ώρες απομένουν πλέον πριν ανοίξουν οι κάλπες της 9ης Ιουνίου, με τους αρχηγούς των κομμάτων να περνούν μερικές στιγμές χαλάρωσης προτού δώσουν τη «μάχη» των Ευρωεκλογών.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις ευρωεκλογές στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης (Δεκελείας & Φασιδέρη, Εκάλη).

Επίσης, στις 10:00 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Κρήτης (ε.τ. 164, Κανάρη 40).

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00 στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας (2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, Κηφισού 2-4, Νέα Ιωνία).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος Θεσσαλονίκης, ενώ γύρω στις 10:30 θα επισκεφθεί το 1ο Λύκειο Κορδελιού.

Νωρίτερα, το Σάββατο (8/6) ο πρωθυπουργός είχε χαλαρή συζήτηση με δημοσιογράφους, σημειώνοντας πως η μέρα είναι αφιερωμένη στην ξεκούραση και στους... Coldplay, καθώς ο ίδιος θα παρακολουθήσει τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ απόψε.

Σε χαλαρό κλίμα συνάντησε και ο Στέφανος Κασσελάκης τους δημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο το μεσημέρι του Σαββάτου, ο οποίος τους ενημέρωσε για τα χιλιόμετρα που διένυσε κατά την προεκλογική αυτή περίοδο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, βρέθηκε στο χωριό του, το Ψυχρό Λασιθίου για προεκλογικές... ρακές.

Στιγμές χαλάρωσης με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους μοιράστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε γνωστό καφέ μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης