ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ κατά Κασσελάκη: Η αξιοπιστία πιστοποιείται από ταύτιση λόγων και πολιτικών

ΠΑΣΟΚ κατά Κασσελάκη: Η αξιοπιστία πιστοποιείται από ταύτιση λόγων και πολιτικών

Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στην Χαριλάου Τρικούπη

INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ γύρω από τα νεότερα στοιχεία που αφορούν τον τρόπο αγοράς της κατοικίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στο Κολωνάκι.

«Το κρεσέντο αναξιοπιστίας του κ. Κασσελάκη συνεχίζεται. Μετά τους φορολογικούς παραδείσους και τις offshore εταιρείες που έχει χρησιμοποιήσει ο κ. Κασσελάκης, –ο οποίος κατά τ' άλλα είναι υπέρ της φορολογικής δικαιοσύνης–, σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η αγορά της υπερπολυτελούς κατοικίας του δεν έγινε από τον ίδιο –όπως δήλωσε– αλλά από τον σύζυγό του με έμβασμα από το εξωτερικό με την αίτηση για golden visa.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρητικά είναι κατά της golden visa, είναι τόσο… αξιόπιστος, που έκανε μάλιστα χρήση του μέτρου!», τόνισε η Χαριλάου Τρικούπη

«Η αξιοπιστία δεν απονέμεται, αλλά πιστοποιείται από την ταύτιση λόγων και πολιτικών πράξεων», κατέληξε η ανακοίνωση του κόμματος του κ. Ανδρουλάκη.

Υπενθυμίζεται πως συνέχεια στο ζήτημα με το «πόθεν έσχες» του κ. Κασσελάκη έδωσε νωρίτερα την Παρασκευή δημοσίευμα ότι η αγορά του διαμερίσματος στο Κολωνάκι, δεν έγινε με δικά του χρήματα –όπως είχε πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1– αλλά από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ