ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης για την «παράταση» του πόθεν έσχες: Κάπου εδώ το τέλος της ηθικής στην ελληνική πολιτική

Κασσελάκης για την «παράταση» του πόθεν έσχες: Κάπου εδώ το τέλος της ηθικής στην ελληνική πολιτική
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασελάκης ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS

Τα όσα κυκλοφόρησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων περί παράτασης στην προθεσμία υποβολής πόθεν έσχες θεωρούν αποκαλυπτικά στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μάλιστα, σε σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει πως κάπου εδώ είναι το τέλος της ηθικής στην ελληνική πολιτική σκηνή, καλώντας να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα τώρα.

Κατά τον ίδιο είναι ξεκάθαρο πια ότι «αυτούς τους ανθρώπους» δεν τους νοιάζει να αποδείξουν ότι είναι καθαροί: «Ο κόσμος ξέρει ότι δεν είναι. Τους νοιάζει να δείξουν ότι όλοι το ίδιο είναι. Ε λοιπόν, όχι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

«Αφού διέσυραν, διαπόμπευσαν, έβαλαν τα πληρωμένα τους μιντιακά πιστόλια να δολοφονούν καθημερινά ό,τι πιο ιερό έχω, την τιμιότητά μου, τώρα ανακοινώνουν τρίμηνη παράταση της προθεσμίας για την υποβολή πόθεν έσχες. Ζήτησα από τον πρωθυπουργό να ανοίξει αμέσως την ηλεκτρονική πλατφόρμα, να πάμε και οι δύο αύριο να καταθέσουμε το πόθεν έσχες μας για το 2023.Γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα. Εκείνος έχει; Και τι κάνει; Όχι μόνο δεν την ανοίγει τώρα, αλλά δεν θα την ανοίξει ούτε την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει, στις 30/6. Θα την κρατήσει κλειστή για άλλους τρεις μήνες», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση, εξάλλου, του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τίθεται τα ερωτήματα τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και πώς είναι δυνατόν αυτοί που μεθοδεύουν αυτές τις αθλιότητες να τολμούν να εκφέρουν λόγο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα με πλήρη διαφάνεια το πόθεν έσχες του.

«Και είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έχει πράξει κάτι τέτοιο για το 2023. Γιατί δεν έχει τίποτα να κρύψει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν τόλμησε να δώσει στη δημοσιότητα τα δικά του περιουσιακά στοιχεία για το 2023, όπως του ζητήθηκε, αλλά μεθοδεύει παράταση για τον εαυτό του προφανώς για να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τη δημοσιοποίηση των δικών του στοιχείων. Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μη διανοηθεί να προχωρήσει τα σχέδια περί παράτασης. Όλα στο φως εδώ και τώρα», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ