ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ κατά Κασσελάκη: Εννέα αναρτήσεις σε λίγες ώρες προδίδουν τον πανικό του

ΝΔ κατά Κασσελάκη: Εννέα αναρτήσεις σε λίγες ώρες προδίδουν τον πανικό του

Κόμμα  Νέας Δημοκρατίας

EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«9 αναρτήσεις και ανακοινώσεις του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο θέμα μέσα σε λιγότερο από 17 ώρες, μάλλον προδίδουν απλώς τον πανικό του» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ,  Νίκος Ρωμανός, και εύχεται «καλά ξεμπερδέματα στον κ. Κασσελάκη με τα πολλά νέα ερωτήματα που προέκυψαν χθες μετά την «κατάθεση» του ιδιότυπου excel που βάφτισε "πόθεν έσχες".

Η δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού:

«9 αναρτήσεις και ανακοινώσεις του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο θέμα μέσα σε λιγότερο από 17 ώρες, μάλλον προδίδουν απλώς τον πανικό του. Όπως, επίσης, πανικό προδίδει να ζητάς ντιμπέιτ λίγες μέρες πριν τις εκλογές όταν έχεις αποφύγει ακόμα και τη διακαναλική και όταν στις περισσότερες «απλές» συνεντεύξεις το βάζεις στα πόδια!

Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στον κ. Κασσελάκη με τα πολλά νέα ερωτήματα που προέκυψαν χθες μετά την «κατάθεση» του ιδιότυπου excel που βάφτισε «πόθεν έσχες», στην απάντηση των οποίων σίγουρα δεν βοηθάει ο πανικός.

Όπως και να 'χει, εμείς θα συνεχίσουμε να φωτίζουμε τα σημαντικά διακυβεύματα των επερχόμενων εκλογών σχετικά με το νέο Ταμείο Ανάκαμψης, τη νέα κοινή αγροτική πολιτική, την κοινή αμυντική πολιτική, τον πόλεμο στην ακρίβεια μέσω των εργαλείων της ενιαίας αγοράς, την πράσινη μετάβαση και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών που περνάει μέσα από τις μάχες που θα δοθούν τα επόμενα 5 χρόνια στις Βρυξέλλες.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ