ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Ετοιμάζουμε κυβερνητικό πρόγραμμα από την επομένη των ευρωεκλογών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία INTIME NEWS

«Θα ετοιμάσουμε κυβερνητικό πρόγραμμα από την επομένη των ευρωεκλογών», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, προβάλλοντας την κυβερνητική προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε «μία νέα σχέση πολίτη και πολιτικής», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Συνοψίζοντας στο Star αυτό που χαρακτήρισε ζοφερή για την κοινωνία οικονομική κατάσταση, επισήμανε πως στην Ελλάδα ευημερεί μόνο το 20% του πληθυσμού, με το 80% να υποφέρει, και κάλεσε τους πολίτες να μην έχουν ανοσία απέναντι στη διαφθορά και την έλλειψη ενσυναίσθησης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία εμφανίστηκε λάβρος για το σύστημα προπαγάνδας της ΝΔ, ενώ αναρωτήθηκε με νόημα «πώς η Ν.Δ. που χρωστά 500 εκατομμύρια ευρώ, πληρώνει τόσο ακριβή διαφήμιση σε όλα τα επίπεδα. Εμείς με μηδαμινό χρέος δεν μπορούμε να πληρώσουμε τόση διαφήμιση».

«Η κυβέρνηση προεκλογικά είπε ψέματα στον ελληνικό λαό. Ψέματα για το έγκλημα των Τεμπών. Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι υπήρξε μονταζιέρα, ότι υπήρξε μυστική συνάντηση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών για να μπαζωθεί ο χώρος, για να ρίξουν οστά νεκρών ανθρώπων σε χωράφια».

«Έχω απέναντί μου ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας»

«Ψέματα για τις μειώσεις φόρων. Τώρα έφεραν τεκμαρτό εισόδημα που πνίγει τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις. Ψέματα για το οικονομικό δήθεν θαύμα της χώρας. Τώρα γνωρίζουμε ότι είμαστε δεύτεροι από τον πάτο σε αγοραστική δύναμη μαζί με τη Βουλγαρία και δεύτεροι από την κορυφή σε έμμεσους φόρους μαζί με τη Σουηδία. Ψέματα για τις επενδύσεις στη δημόσια υγεία. Βλέπουμε το ΕΣΥ να καταρρέει κι αποκαλεί ο υπουργός Υγείας τους λειτουργούς του ΕΣΥ κάφρους κι ανθρωπάκια», επισήμανε.

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τις επικρίσεις για «πολιτική life style», ο κ. Κασσελάκης απάντησε:

«Έχω απέναντί μου ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας και δεν κάνω καμία διάκριση στο να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που έχω στη διάθεσή μου για να μεταδώσω στον κόσμο τις θέσεις μας, την πρότασή μας, αλλά και το ποιος πραγματικά είμαι. Δεν θα κάνω διαχωρισμούς ανάμεσα στο τηλεοπτικό κοινό. Για μένα όλοι είναι ισότιμοι».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε, επίσης, την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το μεγάλο ρεύμα που συναντά στις περιοδείες του θα εκφραστεί και στην κάλπη: "Είμαι στην πατρίδα μου για να προσφέρω, να είμαι χρήσιμος. Όχι για να κάνω καριέρα στην πολιτική. Θέλω να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη για όλους, να μην μείνει κανείς πίσω. Να αλλάξουμε τη χώρα. Πρέπει επιτέλους η γενιά μου να δει την Ελλάδα να είναι στο πάνω μισό των χωρών της ΕΕ".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης