ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Μην τους αφήσετε να δίνουν υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα - Επίσκεψη στα Ολυμπιακά Ακίνητα

Μητσοτάκης: Μην τους αφήσετε να δίνουν υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα - Επίσκεψη στα Ολυμπιακά Ακίνητα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Μήνυμα για συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημκοκρατίας,  ενώ απηύθυνε και κάλεσμα να πάνε στις κάλπες έστειλε πριν από λίγο μιλώντας σε πολίτες στην Παιανία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

«Καλώ τους πολίτες να μην δώσουν στην αντιπολίτευση τη δυνατότητα να μιλάνε με γλώσσα που η ελληνική κοινωνία έχει απορρίψει Δεν έχουν αλλάξει. Ο λόγος τους περιέχει διχασμό, τοξικότητα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Σας καλώ να στείλουμε ένα μήνυμα στις εκλογές», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους είναι σημαντική η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές, ένα μήνυμα που στέλνει σε κάθε ομιλία ή συνέντευξη του.

«Αυτές οι ευρωεκλογές έχουν μεγάλη σημασία, με έχετε ακούσει να λέω γιατί πρέπει να υπάρχει συμμετοχή στην κάλπη. Την επόμενη πενταετία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη και θέλουμε τη Νέα Δημοκρατία πανίσχυρη στο ευρωπαϊκό συμβούλιο να διαπραγματεύεται τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών» είπε ο πρωθυπουργός ο οποίος υπενθύμισε ότι «εμείς, η ΝΔ, είμαστε το κόμμα της Ευρώπης, ο Κωσταντίνος Καραμανλής έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη».


Όπως τόνισε «όταν προσέρχομαι σήμερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν μας αντιμετωπίζουν πια ως το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης αλλά ως την ευχάριστη έκπληξη της Ευρώπης. Και αυτό μας δίνει η άλλη δύναμη κι άλλες δυνατότητες».

Αναφερόμενος στον κίνδυνο η ψήφος στις Ευρωεκλογές να μετατραπεί σε ψήφο δυσαρέσκειας υπογράμμισε: «Δεν είναι η ευκαιρία αυτές οι ευρωεκλογές ούτε για την έκφραση επιμέρους δυσαρέσκειας ούτε για κάποιο επιμέρους παράπονο. Τώρα χρειαζόμαστε την συσπείρωση των φίλων της Νέας Δημοκρατίας».

«Θέλω να τους στείλουμε ένα μήνυμα όχι μόνο στήριξης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ότι δεν θα ξαναγυρίσουμε στην εποχή των μνημονίων γιατί εκεί ακριβώς μας οδηγούν οι ανέξοδες υποσχέσεις τους»τόνισε.

«Πάμε να φροντίσουμε να συσπειρώσουμε πάνω απ’ όλα την δική μας βάση να πολεμήσουμε την αποχή και την αδιαφορία» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Επίσκεψη στα Ολυμπιακά Ακίνητα

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας τα οποία μετά από χρόνια εγκατάλειψης πλέον ανακαινίζονται, αναβαθμίζονται και μετατρέπονται σε ένα προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα στις εγκαταστάσεις δημιουργούνται χώροι άθλησης και πολιτισμού για τους κατοίκους της περιοχής της ανατολικής Αττικής.

«Το 2024 είναι Ολυμπιακή χρονιά, συμπληρώνονται όμως και 20 χρόνια από την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, το 2004. Και η ιστορία των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων συμπυκνώνει με τον δικό της ξεχωριστό και τραυματικό τρόπο την ιστορία της πατρίδας μας τα τελευταία 20 χρόνια. Ολυμπιακές εγκαταστάσεις οι οποίες στοίχισαν πάρα πολλά χρήματα στον Έλληνα φορολογούμενο, από ένα σημείο και πέρα αφέθηκαν στην κυριολεξία να μαραζώσουν, να απαξιωθούν σχεδόν πλήρως και με πρωτοβουλία αυτής της κυβέρνησης, τα τελευταία χρόνια ξαναπαίρνουν ζωή και αξιοποιούνται προς όφελος μιας νέας γενιάς αθλητών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ