ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Αίγιο: Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση - Να μην γυρίσουμε πίσω

Μητσοτάκης από Αίγιο: Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση - Να μην γυρίσουμε πίσω

Στιγμιότυπο από περιοδεία του πρωθυπουργού INTIME NEWS

Μήνυμα συμμετοχής στις ευρωκλογές έστειλε από το Αίγιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς όπως είπε η συσπείρωση είναι απαραίτητη

«Απευθύνομαι σε όσους ψήφισαν ΝΔ και τώρα μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να συμμετάσχουν», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός προσθέτοντας: «Είναι σημαντικό αν συνεχίσουμε να βασίζουμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να μην γυρίσουμε πίσω».

«Είναι σημαντικό αν συνεχίσουμε να βασίζουμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να μην γυρίσουμε πίσω», τόνισε ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι «όταν θα ξαναπάω στις Βρυξέλλες να λέω ότι είμαι ο επικεφαλής του μεγαλύτερου κόμματος στην Ευρώπη. Θέλω να αξιοποιήσω τη δύναμη που θα αποτυπωθεί στις εκλογές για να διαπραγματευτώ στις Βρυξέλλες».

Ασκώντας για ακόμα μία φορά έντονη κριτική στην αντιπολίτευση ανέφερε ότι «τάζουν 45 δις ευρώ στην 4ετια. Δεν υπάρχουν πια λεφτοδεντρα δεν θα γυρίσουμε πίσω στις εποχές της χρεοκοπία, δεν υπάρχουν λεφτά που πέφτουν από τον ουρανό και τόνισε εμφατικά: "Εγώ δεν εκλέχτηκα για να λέω πάντα ΝΑΙ αλλά για να λέω την αλήθεια»

Αντιμετώπιση της ακρίβειας πανευρωπαϊκά

Νωρίτερα μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρωθυπουργός τόνίσε την ανάγκη να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της ακρίβειας με μέτρα που θα ληφθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός «Ερχεται η μικρή Ελλάδα και λέει ελάτε να τα βαλουμε με μεγάλες πολυεθνικες», ενώ έστρεψε τα πυρά του κατά της αντιπολίτευσης απορώντας πώς δεν στηρίζει την πρωτοβουλία του, καθώς διαχρονικά η Αριστερά δήλωνε κατά των μονοπωλίων και των ολιγοπωλίων.

Όσο για την τιμή του καφέ, που δείχνει διεθνώς να ανεβαίνει σημαντικά είπε ότι θα παραμένει ο μειωμένος ΦΠΑ, αν και όπως παρατήρησε δεν φάνηκε κάποια σημαντική μείωση στη τιμή ότι ελήφθη η απόφαση για την μείωση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού μετά τις εκλογές, είπε ότι αυτός δεν είναι συνάρτηση του εκλογικού αποτελέσματος. Εκτίμησε δε ότι «όλοι τρέχουν, αλλά το πόσο ιδρώνουν είναι ένα άλλο θέμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ