ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη

Περιοδεία στο Παλαιό Φάληρο πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός

INTIME NEWS

Νέο μήνυμα ενόψει ευρωεκλογών ότι «η Ελλάδα πρέπει να αναδειχθεί πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη» έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Παλαιό Φάληρο.

«Σε αυτή την Ευρώπη που αγωνίζεται να βρει βηματισμό η Ελλάδα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια. Όπως είμασταν από 2019 μέχρι σήμερα» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Θελουμε να πετύχουμε τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ευρωβουλευτών για να διατηρήσουμε τα πρωτια του μεγαλύτερου κεντροδεξιού κόμματος στην Ευρώπη, αλλά και να συνδιαμορφώσουμε τις εξελίξεις» σημείωσε.

«Αυτό που άλλαξε είναι το πως μας βλέπουν πλέον. Όχι ως μαύρο πρόβατο αλλά ως χώρα με αυτοπεποίθηση που έβαλε τ οικονομικά της σε τάξη αντιμετωπίζει το μέλλον με αισιοδοξία και η φωνή της της ακούγεται» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Μόνο η ΝΔ είναι εγγυητής της ελληνικής πολιτικής παρουσίας στην Ευρώπη την επόμενη μέρα» πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, ώστε η ΝΔ να βάλει «τρίποντο», μετά την επιτυχία της στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για το οικονομικό του πρόγραμμα. «Κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν στις χειρότερες εποχές του παρελθόντος. Τάζουν ένα προγραμμα που ξεπερνά τα 45 δις ευρώ σας κοροϊδεύουν κατάμουτρα» ανέφερε.

«Ποτέ δεν θα γυρίσουμε πίσω στο 2015. Αυτό το μήνυμα να στείλουμε γιατί δεν έχουν αλλάξει. Από εμένα δεν θα ακούσετε ποτέ δεσμεύσεις και υποσχέσεις που δεν μπορώ να κάνω. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά από αυτούς που τάζουν τα πάντα ανερυθρίαστα» κατέληξε χαρακτηριστικά.