ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς Γεωργιάδη - Κασσελάκη για τους υγειονομικούς

Ο Στέφανος Κασσελάκης (αριστερά) και ο Άδωνις Γεωργιάδης (δεξιά)

IN TIME

Αντικείμενο έντονης αντιπαράθεσης αποτέλεσε το σχόλιο του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη για «κάφρους υγειονομικούς», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη να του ασκεί έντονη κριτική.

Ο υπουργός από την πλευρά του κατηγόρησε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης ότι «γράφει συνειδητά ψέματα» όταν του καταλογίζει συνολικά απαξιωτική αντιμετώπιση στους υγειονομικούς.

«Ποτέ δεν αποκάλεσα «κάφρους» του υγειονομικούς γενικά (τους οποίους πάντα υπερασπίζομαι) αλλά μερικούς παρισταμένους συνδικαλιστές που έβριζαν πάνω στην Ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου. Αλήθεια εσείς επικροτείτε αυτή την συμπεριφορά; Επίσης εγώ δεν είπα «ότι θα σας ξεσκίσω» όπως είπατε εσείς για μένα, ρήμα που υποκρύπτει βία και για το οποίο ουδέποτε ζητήσατε έστω μία συγγνώμη» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «μάπα», ο υπουργός έγραψε ότι «εμείς οι κοινοί θνητοί κάνουμε ενίοτε και λάθη».

«Κακώς χρησιμοποίησα τη φράση αυτή ...Ζήτησε να διαγραφεί αμέσως» εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

Ολόκληρη η ανάρτηση Άδωνι Γεωργιάδη

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του «ευχαρίστησε» τον αντιπρόεδρο της ΝΔ που τον χαρακτήρισε «μάπα».

«Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης. Άλλωστε ο καθένας έχει το πρόσωπο (μάπα) που του ταιριάζει. Παρακαλώ λοιπόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίσει να απευθύνει χαρακτηρισμούς προς εμένα» ανέφερε.

Προειδοποίησε όμως, «να μην τολμήσει ξανά να χαρακτηρίσει νοσηλευτές και υγειονομικούς «κάφρους» και «ανθρωπάκια». Να μην τολμήσει να διαχωρίζει ξανά τους ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς, ώστε ο VIP με ένα στραμπούληγμα να προηγείται στη σειρά από τον πολίτη με εγκεφαλικό ή έμφραγμα».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης