ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία δίπλα στους συμπολίτες μας με αναπηρία

Στα ηλεκτρικά λεωφορεία με τα οποία ενισχύεται ο στόλος του ΟΑΣΘ αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα socila media.

Ο πρωθυπουργός τονίζει στην ανάρτηση: «θέλουμε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι όλοι οι πολίτες έχουν ισότιμη πρόσβαση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς» και ότι «αποτελεί το πρώτο βήμα σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των αστικών μετακινήσεων με τα μέσα μαζικής μεταφοράς».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Παραδίδουμε σήμερα στην κυκλοφορία της Θεσσαλονίκης 17 από τα 110 νέα, υπερσύγχρονα ηλεκτρικά λεωφορεία με τα οποία ενισχύεται ο στόλος του ΟΑΣΘ! Πρόκειται για λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας, αθόρυβα, με κλιματισμό, μέχρι και με θύρες φόρτισης για τα κινητά τηλέφωνα. Το πιο σημαντικό όμως: διαθέτουν κάθε πρόνοια για τους συμπολίτες μας με αναπηρία. Για εμάς δεν υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών. Θέλουμε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι όλοι οι πολίτες έχουν ισότιμη πρόσβαση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η προμήθεια 110 ηλεκτρικών λεωφορείων για τη Θεσσαλονίκη και 140 για την Αθήνα, αποτελεί το πρώτο βήμα σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των αστικών μετακινήσεων με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, δίνοντας παράλληλα έμφαση στη προστασία του περιβάλλοντος. Ακολουθούν πολλά περισσότερα λεωφορεία αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, τα οποία σταδιακά θα αντικαταστήσουν όλο τον παλαιότερο στόλο και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης